• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.12.2022

07:04

OČEKUJE NAS PRETEŽNO SUNČAN, ALI HLADAN DAN! Najniža dnevna temperatura i do -8 stepeni u ovom delu Srbije!

Tanjug/Dragan Kujundžić

Društvo

OČEKUJE NAS PRETEŽNO SUNČAN, ALI HLADAN DAN! Najniža dnevna temperatura i do -8 stepeni u ovom delu Srbije!

Podeli vest

U Srbiji danas ujutru slab i umeren mraz, a na zapadu i jugu Srbije magla, koja će se po pojedinim kotlinama i dolinama reka zadržavati duže tokom dana, dok će u ostalim krajevima biti pretežno sunčano, na severu Vojvodine malo do umereno oblačno, a u Timočkoj Krajini pre podne oblačno i tmurno

Najniža temperatura biće od -8 do -1 stepen, a najviša od 1 stepen na istoku Srbije i u mestima sa dužim zadržavanjem magle, do 8 stepeni u centralnoj Srbiji. 

Vetar slab i umeren, u košavskom području jak jugoistočni, na jugu Banata sa udarima olujne jačine, posle podne i uveče u slabljenju. 

Foto: Tanjug

I u Beogradu danas ujutro slab mraz. U toku dana pretežno sunčano. Vetar umeren i jak jugoistočni (košava), posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura od -3 do -1, a najviša oko 6 stepeni.

U narednih sedam dana u većem delu malo do umereno oblačno sa sunčanim periodima, suvo i stabilno vreme uz lokalnu pojavu jutarnje magle, koja se po pojedinim kotlinama može zadržavati duže tokom dana. 

U petak i za vikend na severu i zapadu Srbije ponegde slaba kratkotrajna kiša. Temperatura u manjem porastu. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija