• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.01.2023

09:14

ODLUČILI SMO DA NASTAVIMO TURNIR ZBOG USPEHA DECE NA TERENU! Sekretar kluba o incidentu u Sarajevu: SVI SU ŽIVI I ZDRAVI, FUDBAL JE POBEDIO!

printscreen

Društvo

ODLUČILI SMO DA NASTAVIMO TURNIR ZBOG USPEHA DECE NA TERENU! Sekretar kluba o incidentu u Sarajevu: SVI SU ŽIVI I ZDRAVI, FUDBAL JE POBEDIO!

Podeli vest

Sekretar kluba Ivan Stojmirović prokomentarisao je situaciju nakon takmičenja i povratka dece u Beograd

- Zadovoljni smo uspehom dece - rekao je on i dodao:

- Deca su stigla bezbedno. Osvojila su dva pehara, treće mesto u generaciji 2012. i drugo mesto u generaciji 2014.

Stojmirović je objasnio da su nakon incidenta odlučili da nastave sa turnirom zbog uspeha koji su imali na terenu i da deca nisu bila toliko uplašena. Takođe je otkrio da mu se skoro ovako nešto nije dogodilo i da li će nastaviti da učestvuje na turnirima:

- Pre svega nam je bitna bezbednost dece i učesnika turnira. Videćemo od situacije, imamo pozive i iz Hrvatske, Slovenije, Bosne... Procenićemo.

Na izjavu roditelja dečaka iz Splita da je do ovacija "Ubij, ubij Srbina" došlo nakon provokacija roditelja koji su bili delegacija našoj, odnosno da su se oni žalili na suđenje, Stojmirović je rekao:

- To nije bilo na našoj utakmici, mi nismo bili pristuni. Ružno je to što se desilo.

Sekretar kluba je dodao kako je imao punu podršku od čelnika Sarajeva, kao i konzula Srbije, koji je bio sa njima na svim utakmicama juče.

Prokomentarisao je i stanje povređenog roditelja.

- Roditelj koji je povređen je dobro, dobro se sve završilo. Kada se sve sumira, svi su živi i zdravi, fudbal je pobedio! - zaključio je on.

Foto: printscreen

Potom se nadovezala supruga Ivana Stojmirovića koje je rekla da je najvažnije da je sport pobedio.

- Uzeli smo dva pehara i to je najbitnije - rekla je ona i dodala da još uvek nije sigurna da će ponovo da poseti Sarajevo, ali da je sve ružno već zaboravljeno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hag01

pre 1 godinu

Jbg, kad napraviš genocid, 4.godine granatama i snajpera udaraš ljude i djecu tog Sarajeva,kad na području BiH posiješ na hiljade masovnih grobnica sa BiH civilima,teško je očekivati srbima da će ih ti isti dočekati s ružama!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija