• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2023

22:18

OPET PODMETAČINA ZA SRPSKU DECU, DOKLE IDE NJIHOVA MRŽNJA!? Incident u Sarajevu im nije bio dovoljan (Video)

Printskin

Društvo

OPET PODMETAČINA ZA SRPSKU DECU, DOKLE IDE NJIHOVA MRŽNJA!? Incident u Sarajevu im nije bio dovoljan (Video)

Podeli vest

Turnir mlađih kategorija u Sarajevu, obeležili su skandali i scene kakve nisu primerene događajima tog tipa, a našu, srpsku decu, optužili su su kako su ih oni izazvali, takođe na neprimeran način... Tako što im podmeću lažni snimak!

I postavlja se, doveka isto pitanje, dokle se ide sa mržnjom? U Sarajevu je održan regionalni dečiji fudbalski turnir u kom su učestvovala deca iz raznih zemalja. Među njima, bilo je i dece iz Srbije, koja su bila u pratnji roditelja.

Rasprava o ovim i brojnim drugim pitanjima povela su se u protekla dva dana na društvenim mrežama nakon što je Emir Suljagić na posprdan način komentarisao brutalni napad huligana na srpske roditelje i njihovu decu u sarajevskom naselju Ilidža, pri čemu je jedan od roditelja uboden nožem.

Sada, posle njihovog ispada, kao i u mnogo primera koje smo do sada gledali, hoće da podmetnu srpskoj deci kako su oni huligani, oni ti koji šire mržnju, i to tako što pokušavaju da podmetnu snimak koji uošte nije iz Sarajeva, već iz Pančeva, snimljen pre par godina. Jedan Ilidžanac se takođe javio da kaže kako hala u kojoj deca navijaju nije iz njegovog mesta!

- Ko to laže Fortuna je mala, nije mala, nije mala svakom po tri dala - pevaju dečaci na utakmici koja nema veze sa incidentom u Sarajevu. 

Na društvenoj mreži Tviter je bilo onih koji su prozreli zlu nameru u kojoj "podmeću" našoj deci.

- Osuđujem sve napade na djecu bez obzira na vjeru, naciju. Počinioci napada moraju biti uhapšeni. Ono što se vješto skriva u srbijanskim medijima, to je razlog zbog čega je došlo do incidenta. Djeca iz Srbije, pomognuti roditeljima, u toku utakmice pjevaju upravo ovu pjesmu...

Pogledajte snimak:

 

 

Ubrzo su usledili komentari korisnika ove drušvene mreže, neki su od ljudi iz srpskih redova, dok ima i onih koji nisu. Svi vide da je snimak podmetnut, a napad na Srpsku decu neopravdan! Ovo su samo neki od komentara:

- Ako je ovo uopste snimka od sinoć, čujes lepo da pevaju o Fortuni, prerada - jasno je svima...

- Po meni, legitiman razlog da se izbode neko - bio je ironičan jedan od komentatora.

Ovo su takođe neki od komentara:

Foto: printscreen tviter

Foto: printscreen tviter

Podsećamo, jedna osoba iz Beograda povređena je nožem u hotelu u sarajevskom naselju Ilidža, kada je u subotu uveče napadnuta grupa roditelja mladih fudbalera Fudbalskog kluba “Zvezdara” iz Beograda koji učestvuju na međunarodnom turniru.

Sarajevska policija je zbog ovog napada uhapsila desetak osoba, starosti između 20 i 27 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

aman vise sa mudzahedinima i ustasama ne treba da imamo posla ,alooooooooo a koji moj smo mi tamo odveli decu kad se zna kakvi su mudzahedini smradovi isto kao i ustase koje uce svoju decu da mrze Srbe ,dajte vise uzdajte se u pamet

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija