• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tvitter

02.02.2023

11:00

(FOTO) U ZGRADI U SRBIJI IZBIO PRAVI RAT, TEŠKO KOMŠIJI KAD GA SAČEKAJU!? Oglas zavadio spratove, a buka od dva meseca još nije ni počela

printscreen tvitter

Društvo

(FOTO) U ZGRADI U SRBIJI IZBIO PRAVI RAT, TEŠKO KOMŠIJI KAD GA SAČEKAJU!? Oglas zavadio spratove, a buka od dva meseca još nije ni počela

Podeli vest

Koliko puta vas je zateklo obaveštenje sa oglasne table u stambenoj zgradi? Svako malo, oni koji žive u zgradama nailaze na upozorenja preko kojih komšije jedni drugima nešto poručuju... Sada reč o "prepucavanju" zbog radova u stanu

- Samo u Srbiji može da se renovira stan dva meseca.. Ovakav stepen bezubrazluka, bahatosti, nigde ne postoji - jedan korisnik Tvitera je objavio sliku, a na njoj se može videti kako komšija ovim putem upozorava ostale stanare da će u periodu od dva meseca vršiti radove u stanu...

To uključuje i buku, pa svojim komšijama poručuje da istu očekuju.

- Poštovane komšije, želim da vas obavestim da ćemo u stanu broj 30 izvoditi radove u perodu od 23. januara do 15. marta 2023. godine, poštujući kućni red i održavajući čistoću hodnika. Za sve informacije pozovite broj... Srdačan pozdrav i hvala na razumevanju - napisao je.

Iznad ove objave neko ko očigledno ne veruje u savest suseda hemijskom olovkom je dopisao:

- Znači probijanje mozga dva meseca! Halo! Jel pravite kuću - dodao je neko od komšija koji su pročitali.

A ispod je takođe olovkom prekriženo "hvala na razumevanju", kao revolt komšija koji smtraju da je period od dva meseca "trpljenja" buke u najmanju ruču predugačak... 

- Samo u Srbiji može da se renovira stan dva meseca u Januaru. Ovakav stepen bezubrazluka, bahatosti nigde ne postoji - podelio je sa svima jedan Tviteraš i preneo i nama "delić atmosfere" iz zgrade.

Komentari ispod ove objave samo su se nizali

- Da, toliko traju radovi. Nemoguće je naći majstore i sve ih uskladiti. Za koliko vi mislite da se završava stan, tri dana - a zatim i:

- Pa čovek kupio stan, hoće da ga sredi i da se useli. Nećše više da plaća zakup. Kulturno obavestio komšije i ako odrzi što je napisao (kućni red i čistoću) i ne razumem šta nije u redu. Kome to smeta, treba da živi u kući a ne u zgradi - dodaje sledeći korisnik Tvitera, na šta se još njih nadovezalo:

- Nije korektno. Prvo je radio kupatilo tri nedelje vidi hilti 6-7 sati dnevno.Posle toga pauza par dana i kreće haos nakon toga, sečenje zidova, bušenje itd. Tek tada ostavlja ovo obaveštenje na ulazu. Eto ti proceni - piše jedan, a sledeći dodaje:

- Mi smo u zgradi prošle godine (12. januar) imali slično obaveštenje, samo bez roka završetka. Počelo je tada, a završilo se krajem juna. Radovi nisu bili non-stop, ali bukvalno dan nije prošao bez nekog sranja, pri čemu su hiltijem tukli kao da ruše Keopsovu piramidu - našalio se sledeći, a onda se jedan naljutio:

- To je sve veliko "ako" poštuju kućni red, ako ostave majstore bez nadzora zabole ih za kućni red. Ostaviće prljav lift, hodnik, ulaz ceo i tako 2 meseca, a potraje to i više...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 1 godinu

Ljudska beda, tri nedelji busio kupatilo. Mozda vlasnik sam izvodi radove , mozda nema novac za majstore. Da su prave komsije, a na prvom mestu da su civilizonani pitali bi sta i koliko mogu da pomognu. Toliko.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija