• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2023

18:05

UZMI SEKIRU, POLIJ GA NAFTOM I SPALI! Dobri momak dao kaparu za stan, a vlasnik ga vređa, preti - iskustvo kao njegovo još nije viđeno (FOTO)

Printscreen Redit, Tvin

Društvo

UZMI SEKIRU, POLIJ GA NAFTOM I SPALI! Dobri momak dao kaparu za stan, a vlasnik ga vređa, preti - iskustvo kao njegovo još nije viđeno (FOTO)

Podeli vest

Sve je više primera u kojim možemo čuti da su stanodavci "posrnuli", kako sa cenama, tako i sa bahatim ponašanjem. Jedan korisnik drušvene mreže "Redit" ispičao je svoje iskustvo, naime, našao je povoljan stan, ali vlasnik uopšte nije prijatan, te zove, preti, s obzirom da nisu sklopili dogovor, već je muškarac koji je trebao biti podstanar odustao.

- Ukratko, javio se neko da mi ponudi stan, stan je mnogo dobar za veoma mali novac, zainteresovan sam bio ali mi je bilo sumnjivo, dogovorimo da uplatim kaparu, ali u međuvremenu me pozove agencija u vezi stana koji sam već gledao i hteo da uzmem ali me neko pretekao, stan se oslobodio. I ja javim liku da ipak neću moći da uzmem njegov stan pošto mi je onaj iako je manji na boljoj lokaciji - počeo je da prepričava svoje iskustvo muškarac sa "Redita", i nastavio:

- Posle toga mi je svašta napričao, vređao i pretio kao "neće se ovo završiti ovako", kaže da ima brata u mom gradu itd... Blokirao sam ga svugde, kad sam mu tražio socijalne mreže on isto napravio galamu oko toga, svakako sumnjivo dosta - priča, ali i opasno razmišlja koga da zove upomoć!

 

 

Prvo što mu je palo na pamet, jeste da li da prijavi nadležnim organima, s obzirom da je stanodavac prevršio svaku meru i postao neobuzdan!

- Sad mi je malo frka, dal da prijavim policiji ovo - pita se korisnik "Redita"?

Usledila je lavina komentara, poput:

- Ja bih to momentalno prijavio i ostavio sve dokaze ako imas, i ne samo sto bih njega prijavio nego bi ga prijavio sto izdaje na crno. Ko ga jebe, ako oce tako da se igra ne shvata da moze zestoko da najebe i daleko vise da izgubi od mene. Ako mu ne jebes kevu, neko ce drugi najebati - piše u prvom komentaru.

- Opa, krenula kriza oko izdavanja stanova, ma ko bi rekao - bilo je i ovih zaključaka.

- Ja kako vidim, ti si zaobišao veliki metak. Bolje od toga nisi mogao proći - umešao se još jedan korisnik "Redita" koji smatra da je i bolje što je ovako ispalo, nego da živi kod stanodavca koji se tako ponaša i izražava.

Nizali su se saveti, komentari, kritike...

Foto: printscreen Redit

komentari na "Reditu" kada su čuli za ponašanje stanodavca

"Uzmi sekiru" je, ipak, bio svima omiljeni komentar, iako je bio vulgaran, mnogima se svideo i pokupio je najviše lajkova... U nastavku piše da ga polije naftom, spali, ali i svašta još.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija