• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.03.2023

11:22

SNIMAK KOJI NAJBOLJE PRIKAZUJE STRAHOTU NATO BOMBARDOVANJA! Kada ga pogledate nemoguće je da ostanete ravnodušni (VIDEO)

printscreen

Društvo

SNIMAK KOJI NAJBOLJE PRIKAZUJE STRAHOTU NATO BOMBARDOVANJA! Kada ga pogledate nemoguće je da ostanete ravnodušni (VIDEO)

Podeli vest

Danas se navršava 24 godine od NATO bombardovanja na Saveznu Republiku Jugoslaviju, a na Instagramu već nekoliko godina kruži snimak koji najslikovitije pokazuje svu strahotu sa kojom se suočio naš narod.

Iako je prošlo više od dve decenije srpski narod ne zaboravlja tragične scene kada su bombe aviona NATO alijanse razarale našu zemlju.

Uništeni su mostovi, sravnjene institucije i važni državni objekti, gađane su i kasarne i jedinice protivvazdušne odbrane Vojske SRJ, u Batajnici, Mladenovcu, Prištini i na drugim mestima.

Naredba je izdata bez odobrenja Saveta bezbednosti UN što je bio presedan, a nalog je izvršen po naređenju generalnog sekretara NATO Havijera Solane. Niko ne zaboravlja strah koji je tada vladao među običnim građanima, pogotovo jer NATO bombe nisu izostavile ni civile, pa ni one najmlađe.

Na instagramu već nekoliko godina kruži snimak koji najslikovitije opisuje tragediju sa kojom se susreo naš narod, a video je pregladan više od milion puta, najčešće uz opis: "Da se ne zaboravi". 

Čak ni posle 24 godine od NATO agresije niko ne može da ostane ravnodušan kada pogleda snimak, a brojni komentari ispod videa najbolje govori o posledicama razarajućeg bombardovanja. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miro

pre 1 godinu

okupator indijanske teritorije i nato zločinac ambasador u Srbiji Skot junior poručuje Srbima da zaborave nato zločine.Ja se slažem sa porukom ali pre toga treba baciti bombu gde živi njegova porodica.Što više nastrada lakše ćemo zaboraviti nato zločine i živeti u obostranoj ljubavi,slozi poštovanju.

pax_orion

pre 1 godinu

Da li ste vidjeli snimak srpskom uništavanja vukovara,sarajeva,srebrenice? snimak srpskog raketiranja centra zagreba aksetnim streljivom,siska,petrinje,dubrovnika?

Zagor

pre 1 godinu

A da prikažete slike srbijanskih kamiona-hladnjača,prepunih poklanih albanskih civila? Kad će srbi naučiti da motka ima dva kraja?!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija