• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2023

12:06

OGLASILA SE DIREKTORKA OSNOVNE ŠKOLE U SMEDEREVU! Pronađene su školska bomba i mina stare 20 godina

printscreen

Društvo

OGLASILA SE DIREKTORKA OSNOVNE ŠKOLE U SMEDEREVU! Pronađene su školska bomba i mina stare 20 godina

Podeli vest

Povodom pronalaska eksplozivne naprave u OŠ "Branislav Nušić" u Smederevu oglasila se direktorka škole.

Kako nezvanično saznajemo, u školi je pronađena školaska bomba i školska mina koje ne mogu da eksplodiraju. Bez obzira na to, cela škola je evakuisana i čeka se KD ekipa iz Beograda.

Prema takođe nezvaničnim informacijama, one su pronađene u podrumskim prostorijama. Njih su našli radnici koji su sređivali podrum.

Pretpostavlja se da školske bomba i mina su iz perioda kad je u školama postojao obavezan predmet "Odbrana i zaštita" koji je ukinut.

Direktorka osnovne škole u Smederevu kaže da se pretpostavlja da je u pitanju eksplozivna naprava od pre 20 godina.

- Pretpostavlja se da je vezano za nastavu od pre 20 godina. Nastava je bila iz predmeta odbrana i zaštita, ali ima još nešto tu što ne znamo šta je. Policija je tu i oni će uviđajem utvrditi o čemu je reč. Uviđaj je u toku - rekla je direktorka OŠ "Branisal Nušić". 

Podsećamo, iz Policijske uprave Smederevo, po nalogu Osnovnog javnog tužioca, đaci su odmah evakuisani, a još nije ustanovljeno o kakvoj bombi je reč.

Bomba je, navodno, pronađena u nekom od školskih magacina. Našao ju je radnik škole.

Policija obezbeđuje školu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ubiće nas promaja

pre 1 godinu

Kako je nisu našli kad su bile one silne dojave o bombi? Ko nam čuva decu, Bože dragi... Ovi kriminalci u uniformama više brinu o Rošavom glavoseči, nego o srpskoj deci.

robijaće Rošavi i Pičkousti

pre 1 godinu

Tako SNS mafija brine za našu decu! Daju kriminalcu Kristijanu Goluboviću da bude TV zvezda, vrbuju decu da rade za Rošavog glavoseču, bebama daju nepouzdane BCG vakcine, itd.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija