• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.03.2023

21:31

KAKAV BEZOBRAZLUK! PA DA LI JE REALNO, ZA OVU USLUGU UZIMAJU I DO 1.700 DINARA?! Srbi se žale na lopovluk kurirskih službi

printscreen

Društvo

KAKAV BEZOBRAZLUK! PA DA LI JE REALNO, ZA OVU USLUGU UZIMAJU I DO 1.700 DINARA?! Srbi se žale na lopovluk kurirskih službi

Podeli vest

Jedan korisnik Redita se oglasio i preneo svoje iskustvo prijateljima sa ove društvene mreže. Naime, reč je o "krađi" jedne kurirske službe, koja mu je dostavu naplatila čak 1.700 dinara. Evo šta je napisao...

- Da li je realno da ta kompanija, određena kurirska služba naplati pošiljku 1.700 dinara? U pitanju je pošiljka džakova za kafu, 20 komada iz Beograda do Bečeja, pun kombi robe i oni najlaganije naplate 1.500! Pošiljka plus 200 dinara neka taksa za neki papir koji niko nije video? Plaćena dostava duplo više nego što su me koštali džakovi! Iskreno sam bio na sekund da ga oteram u materinu, ali mi bilo žao jer bi tad prodavac morao da plati to - napisao je čovek na Reditu.

Od je dodao kako razume da je gorivo poskupelo, ali poskupljenje usluge od 500% za dve ili tri godine je nebuloza.

Ubrzo su se u diskusiju uključili i drugi korisnici, a na osnovu komentara jasno je da ovo nije jedini primer ovako paprene usluge, i ovo nije jedini primer u kom je kompanija koja se bavi pošiljkama izazvala bes kod građana.

Foto: printscreen

Komentari koji su usledili...

Ovo su samo neki od primera, a bilo ih je puno, jako puno... 

Foto: printscreen

Još jedan primer...

A kakvo je vaše iskustvo sa kurirskim službama? Mnogi su u komentarima naveli da rađe koriste usluge Pošte kada su pošiljke u pitanju... Pišite nam vaš stav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bivši poštar

pre 1 godinu

Nije da hvalim bivšu firmu ali si kao kupac usluge dobro zaštićen. Prijem pošiljke po težini je tačan. Cenovnik dostupan. Isporuka danas za sutra se mora ispoštovati inače se može zahtevati povraćaj poštarine. U svakom momentu možeš i imaš kome izvršiti reklamaciju ( u svakoj pošti). Kod ostalih operatera samo je kal centar na raspolaganju a operateri pojma nemaju o Zakonu o poštanskim uslugama koga moraju da se pridržavaju svi. I sam sam imao problema sa privatnim operaterima.

Pop

pre 1 godinu

Пре тога је нормално је да се распиташ за цену доставе које имају све курирске службе то важи и за поштанску службу коју ја користим јер су нај јефтинији. Друго ако ти је цена нереална одбијеш плаћање и вратиш робу и тражиш објашњење. Ако си платио значи да си сагласан са ценом и шта ту има да се после жалиш околини колико су те одрали, по твом мишљењу, испадаш на тај начин папан (глуп).

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija