• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2023

21:41

"KADA KRIMINALAC UĐE U ŠKOLE, ZNAMO..." Dr Nestorović reagovao na skandalozan snimak Kristijana Golubovića, dotakao se i školstva, propasti... (VIDEO)

Printscreen/TV happy, Tviter

Društvo

"KADA KRIMINALAC UĐE U ŠKOLE, ZNAMO..." Dr Nestorović reagovao na skandalozan snimak Kristijana Golubovića, dotakao se i školstva, propasti... (VIDEO)

Podeli vest

Bivši robijaš i rijaliti učesnik, Kristijan Golubović, objavio je na svom Instagram profilu snimak koji već dva dana potresa srpsku javnost, najviše zbog toga što ne priliči kulturi i daje pogrešan primer deci. Kristijan je među đacima snimak neprikladan spot, a sada je na sve reagovao i doktor Branimir Nestorović.

- Kada kriminalci uđu u škole, znamo koliko smo propali - napisao je doktor Nestorović na svom Tviter profilu, uz podsećanje na dešavanje koje je podiglo buru.

 

 

 

 

Roditelji đaka koji pohađaju školu u kojoj je bio Kristijan, od juče su u šoku nakon što su saznali i videli da je bivši robijaš i kriminalc tamo snimao spot za pesmu, zajedno sa grupom Crni Cerak. Na snimku Kristijan sedi za katedrom, a ispred njega su đaci obučeni u crne majice.

Škola u kojoj je Kristijan Golubović bio i deci prepričavao svoja iskustva stavljena je na stub srama.

Podsetimo, Kristijan je, na sve to, đacima u učionici prepričao kako je izbačen iz svoje škole, kako se ponašao prema profesorima, dok je jednog čak nazvao i degenerikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17