• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

26.04.2023

12:14

SUSPENDOVANA INSTRUMENTARKA KOJA JE SNIMALA GOLE ŽENE U OPERACIONOJ SALI! Oglasio se Narodni front

G.T./Printscreen TikTok

Društvo

SUSPENDOVANA INSTRUMENTARKA KOJA JE SNIMALA GOLE ŽENE U OPERACIONOJ SALI! Oglasio se Narodni front

Podeli vest

Uprava Ginekološko akušerske klinike „Narodni front“ je zgrožena i najstrožije osuđuje postupak medicinske sestre, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Jellena, a koja širi snimke iz operacione sale na društvenim mrežama, odnosno uživo ih prenosi iz operacione sale Klinike.

- Istovremeno se zahvaljujemo svima koji su nam blagovremeno ukazali na ovakvo dešavanje, da bi smo mogli promptno da reagujemo i preduzmemo sve neophodne mere da se tako nešto nikad ne ponovi. Medicinska sestra koja je napravila ozbiljnu povredu radnih dužnosti i obaveza kao i profesionalne etike je odmah po hitnom postupku suspendovana, a pokrenut je i disciplinski postupak - kažu u Frontu i dodaju da mera zabrane upotrebe mobilnih telefona u porodilištu i operacionoj sali i dalje na snazi. 

Foto: printscreen

Instrumentarka iz GAK Narodni front 

Snimke iz operacione sale delila na društvenim mrežama

Instrumentarka iz GAK Narodni front, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Jellena, pravi skandalozne snimke iz operacione sale i širi ih društvenim mrežama. 

Često objavljuje fotografije i snimke iz operacione sale i osim što objavljuje skandalozne fotografije žena koje su na operacionom stolu, pojašnjava i za šta koji instrument služi, kako ide procedura davanja anesteziije...

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija