• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.05.2023

07:30

(ŠOK VIDEO) VRAĆAMO SE U DEBILANU "RIBNIKAR"! Evo kako se pojedini đaci ponašaju nakon povratka u školu na Vračaru

privatna arhiva

Društvo

(ŠOK VIDEO) VRAĆAMO SE U DEBILANU "RIBNIKAR"! Evo kako se pojedini đaci ponašaju nakon povratka u školu na Vračaru

Podeli vest

Na društevnoj mreži "tiktok" nedavno je osvanuo poražavajući snimak iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u kojoj je 3. maja Kosta K. počinio nezapamćeni masakr.

Naime, na snimku koji su objavili učenici ove škole, samo nedelju dana nakon tragedije u kojoj im je ubijeno osmoro drugara i jedan član obezbeđenja, vidi se kako bez i imalo volje koračaju stepenicama, sede u učionici na nastavi kao da se ništa nije desilo i sve to uz jezivi opis "Vraćamo se u debilanu Ribnikar".

Foto: printscreen

Podsećamo, Kosta K. je u svojoj školi ubio iz očevog pištolja osmoro drugova i čuvara škole Dragana Vlahovića, a šestoro ranio. Osim dece među povređenima je i nastavnica istorije.

Zbog višestrukog ubistva dečak-monstrum se nalazi u Dečijoj klinici za neurologiju i psihijatriju, a njegov otac Vladimir K. u pritvoru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija