• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rina

03.06.2023

14:30

PRONAĐEN MLADIĆ IZ NOVOG PAZARA! Oglasila se porodica: Muhamed je živ i zdrav

Privatna arhiva

Društvo

PRONAĐEN MLADIĆ IZ NOVOG PAZARA! Oglasila se porodica: Muhamed je živ i zdrav

Podeli vest

Mladić iz Novog Pazara, Muhamed F., koji je nestao 26. maja, pronađen je živ i zdrav, to su potvrdili članovi njegove porodice.

Za mladićem su tragali porodica, prijatelji i policija nakon što mu se svaki trag izgubio kada je pošao na Džumu u Islamski centar u Novom Pazaru.

Sigurosne kamere zabeležile su da on do Islamskog centra uopšte nije stigao, a najbliži su bezuspešno pokušavali da ga dobiju na telefon. Od tada je krenula potraga za mladićem, koja se na svu sreću završila pozitivnim ishodom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija