• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

09.06.2023

18:57

PRONAĐENA DEVOJČICA (15) IZ SREMSKE KAMENICE! Majka otkrila potresne detalje, dete odbija da priča

Informer

Društvo

PRONAĐENA DEVOJČICA (15) IZ SREMSKE KAMENICE! Majka otkrila potresne detalje, dete odbija da priča

Podeli vest

Devojčica (15) iz Sremske Kamenice pronađena je danas. Kako je majka devojčice potvrdila, ona je danas oko 16 časova poslala poruku svom bratu na Instagramu, što je policiji bilo dovoljno da uspe da je locira.

Čim je upalila telefon, policija je uspela da je locira i odmah su otišli po nju. Pronađena je u Beočinu - kaže njena majka i dodaje:

- Sve je u redu, ona je u dobro stanju. Živa je, zdrava, samo je sebi dugu koju je imala odsekla do ramena. Sedi, gleda u nas, plače, sleže ramenima i na naše pitanje 'zašto' ona odgovara 'ne znam'.

Loše ocene razlog nestanka?

Uplašena, ali srećna jer joj je dete živo i zdravo, majka u razgovoru za "Blic" kaže da njena ćerka odbija da priča, ali da je saznala šta bi mogao biti potencijalni razlog njenog nestanka.

- Saznala sam da bi iz četiri predmeta trebalo da ide na popravni, loše su joj ocene. To pretpostavljamo da je bio razlog nestanka. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, moraćemo tek da razgovaramo, jer ona zasad odbija da nam kaže bilo šta. Sve će se rešiti, samo je važno da je ona pronađena i da smo ponovo svi zajedno - zaključila je majka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Roditelj

pre 10 meseci

Niste vi nikakvi roditelji, treba da vas je sramota - treba dete da vam pobegne od kuće da bi saznali da će na popravni iz čak 4 predmeta? Kad ste zadnji put bili u školi da se informišete o detetu? Mogu samo da zamislim koliko puta ste sa detetom razgovarali i makar pokušali da budete deo njenog vaspitanja i obrazovanja ... Posle vam je kriva država, škola, Vučić ...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija