• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2023

18:31

(HIT FOTO) Srbi se dosetili kako da bodre Novaka iz vode!

printscreen instagram

Društvo

(HIT FOTO) Srbi se dosetili kako da bodre Novaka iz vode!

Podeli vest

Slika sa bazena u Srbiji je sve raspametila

Hit fotografija podeljena je danas na društvenim mrežama, a mnoge je oduševila. S obzirom na to da je skoro 40 stepeni, građani Lučana su otišli da se rashlade na javnom bazenu, ali ono što je sve raspametilo jeste da su vlasnici bazena postavili projektor kako bi svi mogli da gledaju Novaka Đokovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 381.srb (@381.srb)

 

U toku je finale turnira Vimbldon, Novak Đoković igra protiv Karlosa Alkaraza. Pobednik pored pehara na najprestižnijem grend slemu uzima i prvo mesto na ATP rang-listi. Dakle, ulog nije samo titula već i tron. Biće ovo njihov treći duel u karijeri, Španac je slavio u Madridu, a Srbin na Rolan Garosu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija