• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

01.08.2023

18:02

Mali David koji je nestao pre 10 dana stigao kući: Evo u kakvom je stanju

Facebook

Društvo

Mali David koji je nestao pre 10 dana stigao kući: Evo u kakvom je stanju

Podeli vest

Otac malog Davida Š. (12), koji je nakon deset dana danas pronađen 200 kilometara od kuće, potvrdio je da su upravo stigli kući iz Niša.

Kako je objasnio za Telegraf.rs, dečak je umoran jer je sve vreme prosio na ulici.

- Otišao je u Niš sa nekim dečacima sa Karaburme. Oni su ga često u Beogradu terali da ide sa njima i prosi. Jedan od tih dečaka ima sestru u Nišu. Verovatno su išli autobusom, ali pretpostavljam da je sa njima bio i neko punoletan, možda roditelji nekog od dečaka - navodi Asan.

Kako kaže cela porodica je presrećna što se dečak vratio kući, kao i da je rodbina došla iz Smedereva.

- On sada odmara, dobro je, ali je premoren. Svi smo tu slavimo. Hvala Bogu da se vratio - rekao nam je.

Otac navodi da će sutra otići u policijsku stanicu kako bio dao izjavu.

Podsetimo, David Š. (12) sa Bežanijske kose, koji je nestao u nedelju 23. jula, je pronađen, potvrdio je za Telegraf.rs njegov otac Asan.

Kako je objasnio otac, dečak je viđen u Nišu kako prosi.

- Jedan čovek iz Niša mi je javio da ga je video u ulici kako prosi sa nekim dečakom. Ja sam odmah otišao u policijsku stanicu u prijavio. Posle su me zvali policajci iz Niša da mi kažu da je kod njih u stanici, sad upravo krećem po njega - naveo je otac.

Dodaje da je osetio ogromno olakšanje jer je njegov sin živ i zdrav nakon skoro 10 dana potrage, ali još uvek nije u potpunosti miran.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija