• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.08.2023

13:04

Hrvati lupaju turiste po ušima! Srbin se šokirao na letovanju: Da li je moguće da su ovo počeli da naplaćuju na plaži! (FOTO)

Shutterstock

Društvo

Hrvati lupaju turiste po ušima! Srbin se šokirao na letovanju: Da li je moguće da su ovo počeli da naplaćuju na plaži! (FOTO)

Podeli vest

Srpski turisti koji su ove godine letovali na hrvatskom primorju na Krku Baška tvrde da se na plaži naplaćuje i tuširanje i to ni manje ni više nego 50 centi.

Gotovo svakodnevno na društvenim mrežama možemo da pročitamo iskustva sa letovanja naših građana u kojima mnogi otkrivanju cene pa i stavke koje vam dodatno naplate na plaži.

"Hrvati su prešli granicu, tuširanje na plaži 50 centi. Svašta sam do sada pročitao, ali to nisam" piše u jednoj objavi na društvenim mrežama, koja je pokrenula lavinu komentara.

Foto: printskrin/društvene mreže

 

Ova objava izazvala je lavinu komentara, a među njima bilo je i onih duhovitih.

"Mislim da sam prvi put to video pre pet, šest godina i bilo mi baš jadno"

"Sledeća stavka koja se naplaćuje ulazak u vodu. Dobiješ li sapunče i peškirče?"

" Kakva glupost sigurno ću da nosim metalni novac u zamišljenom džepu od kupaćeg!" glasili su samo neki od komentara.

Podsetimo, gostima na hrvatskom ostrvu Hvar naplaćen je "dnevni boravak" u kampu "Mlaska" u opštini Sućuraj, i to dva evra po osobi iako nisu korisnici kampa već su došli na plažu. Tom prilikom, gošći koja se požalila kaže da joj je rečeno da mora da plati tri dnevne karte za kupanje na plaži za tri odrasle osobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 8 meseci

50 centi je za toplu vodu dok je tusiranje hladnom besplatno, ne razumem u cemu je problem...

Nada

pre 8 meseci

E moji Srbi kupate se u moru koje je uprljano krvlju nasega naroda ! Nema nama lepse od nase Srbije ! Imamo jezera, velike reke planine, banje i da ne nabrajam .............. opametite se !!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija