• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.08.2023

21:17

"Gde ste parkirali avion?!" Platili letovanje 23.000 evra, pa se razočarali - Objava na društvenim mrežama pokrenula lavinu komentara!

Shutterstock

Društvo

"Gde ste parkirali avion?!" Platili letovanje 23.000 evra, pa se razočarali - Objava na društvenim mrežama pokrenula lavinu komentara!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavila se objava u kojoj korisnica opisuje svoje skupo plaćeno letovanje, međutim, ovakva "pohvala" pokrenula je pravu lavinu komentara.

Na jednoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuk, korisnici se često hvale i žale na svoje iskustvo prilikom letovanja na raznim popularnim destinacijama u Grčkoj.

Međutim, nesvakidašnja objava pokrenula je lavinu komentara. Naime, jedna korisnica se "pohvalila" kako je letovanje platila paprenih 23.000 evra za destinaciju koju opisuje kao "ništa posebno".

"Ovo letovanje na Kritu koštalo me je oko 23.000 evra. Iznajmila sam privatni avion kompanije u kojoj radim, pilot je dodatno plaćen. Na slici broj 2 vidite lično moju fontanu, a na slici broj 3 moju palatu. Krit nije ništa posebno. Taman koliko sam platila, toliko sam i dobila" navodi korisnica u svojoj objavi.

Foto: Printskrin/fejsbuk/grčka info

 

"Pohvala" ove korisnice pokrenula je burnu reakciju korisnika Fejsbuka, tako da su se komentari brzo nizali.

"Da li toliko ostavljate i bakšiš?"

"Krit vas je razočarao jer more nije bilo dovoljno slano? Bože sačuvaj"

"Mene interesuje da li ste kao pravi turisti poneli paradajz?"

"23.000 evra i delili ste plažu sa ostalim turistima? Pa ja bih tužio Grčku na vašem mestu"

"Kada ste već toliko platili možete li nam reći da li je bilo gužve na aerodromu? Kakva je situacija na nebu? Kao i gde ste parkirali avion? Molim za brz odgovor, jer sam već upalio avion i na putu sam ka Grčkoj, pa da na vreme javim kontroli leta tačnu rutu" glasili su samo neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija