• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2023

16:56

Srbi opet ostali bez letovanja! Pakao počeo pred sam put - sve uplatili ranije, a razlog... Svakog bi razbesneo

Pexels/Pngwing

Društvo

Srbi opet ostali bez letovanja! Pakao počeo pred sam put - sve uplatili ranije, a razlog... Svakog bi razbesneo

Podeli vest

Tokom ove letnje seozne dve turističke agencije, iz Novog Sada i Kraljeva, proglasile su bankrot. Usled toga putnici su ostali bez novca i putovanja. Sad je na društvenim mrežama objavljeno da je jedna beogradska turistička agencija u poslednjem trenutku otkazala letovanje putnicima.

Korisnik društvene  mreže svoje iskustvo je objavio na Instagram stranici Serbialive_Beograd.

- Uplatili letovanje pre četiri meseca preko turističke agencije. Par dana pred polazak menjaju nam datum, mi pristajemo, da bi u roku od sat vremena promenili datum još nekoliko puta sve je bilo u par dana i na sve ponuđeno smo pristli. Nakon sat vremena se javljaju i kažu da ne može ni hotel ni let i nude nam lošije hotele i druge destinacije po višoj ceni - navodi se u objavi. 

Korisnik je u objavi naveo da ne pristaje na ponudi i da traži novac nazad.

- Celo leto čekamo odmor, a sad ih jurimo za naše pare koje uredno koriste poslednja četiri meseca jer im je rok za isplatu 15 dana. Pare još nismo dobili pa ne možemo da uplatimo drugo letovanje. Pazite sa kim letujete - objavljeno je na Instagramu. 

Foto: printscreen

Objava razočaranih putnika

Podsetimo, početkom avgusta objavljeno je da je bankrotirala jedna agencija iz Novog Sada. Krajem avgusta bankrotirala je agencija iz Kraljeva. 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija