• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2023

15:57

Lepe vesti za najstarije građane: Nove penzionerske kartice stižu i na kućnu adresu!

Shutterstock/promo

Društvo

Lepe vesti za najstarije građane: Nove penzionerske kartice stižu i na kućnu adresu!

Podeli vest

Pošta Srbije u potpunosti je spremna da nove penzionerske kartice dostavlja na kućne adrese korisnika, čime će olakšati postupak preuzimanja velikom broju korisnika koji penzionersku karticu nisu u mogućnosti da podignu u filijalama Fonda PIO, saopštilo je danas to preduzeće.

Po izradi penzionerskih kartica u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca (ZIN) i odmah nakon što Pošti budu dostavljane, Pošta Srbije obezbediće brzu i pouzdanu dostavu penzionerskih kartica na kućne adrese korisnika.

Razgovori su obavljeni sa svim direktorima radnih i regionalnih radnih jedinica Pošte Srbije, koje su u stanju gotovosti da ovaj zadatak obave kao posao prvog prioriteta, na vreme i na najbolji mogući način.

- Kako je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio, radi se o projektu od velike važnosti za državu i naše najstarije građane, u tom smislu Pošta Srbije staviće na raspolaganje kompletne tehnološke kapacitete nacionalnu poštansku mrežu radnih jedinica u celoj zemlji, kao i zaposlene - poštare i dostavljače, kako bi građanima i svojim najstarijim i tradicionalno najlojalnijim korisnicima, penzionerima, omogućila da u najkraćem roku dobiju penzionersku karticu i počnu da ostvaruju pogodnosti, promotivne cene i popuste - navodi se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija