• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2024

15:24

Od ponedeljka prijava za novu pomoć države: Evo ko može da dobije 10.000 dinara

TANJUG/ Sava Radovanović

Društvo

Od ponedeljka prijava za novu pomoć države: Evo ko može da dobije 10.000 dinara

Podeli vest

Prijava građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji počinje 15. januara na šalterima javnog preduzeća "Pošta Srbije" na teritoriji cele zemlje.

Građanima mogu da računaju na 100.000 vaučera u vrednosti od 10.000 dinara koje mogu koristiti u ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu dodele vaučera.

U Ministarstva turizma i omladine navode da pravo na vaučere imaju zaposleni u visini zarade do 80.000 dinara, nezaposleni, penzioneri, kao i stariji od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju, nosioci prava na tuđu negu i pomoć, ratni vojni invalidi, studenti i nosioci poljoprivrednih gazdinstava.

Do sada se više od 4.000 ugostitelja prijavilo, a u njihovim smeštajnim objektima će građani moći da koriste vaučere. Otvoren je poziv i ostalim ugostiteljima da se priključe do kraja trajanja akcije. Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2024. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija