• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.01.2024

10:24

Srpkinja od vidovnjaka s interneta tražila da joj pogleda budućnost: Zbog njegovog odgovora se zaledila, a na sve to tražio 1.350€!

Shutterstock

Društvo

Srpkinja od vidovnjaka s interneta tražila da joj pogleda budućnost: Zbog njegovog odgovora se zaledila, a na sve to tražio 1.350€!

Podeli vest

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se upozorenje žene koja tvrdi da joj je vidovnjak sa društvenih mreža tražio 1.350 evra da joj pogleda budućnost!

Naime, na društvenim mrežama gotovo svakodnevno možemo da pročitamo objave u kojima nadrilekari, gatare i vračare nude svoje "usluge", koje, kako kažu psiholozi, mogu biti opasne i štetne za zdravlje lakovernih građana koji na te bapske priče bacaju novac.

U Fejsbuk gripi "Prevaranti sa interneta" pojavilo se upozorenje jedne članice koja umalo nije nasela na prevaru jednog od "vidovnjaka".

- Prevarant sa interneta, ljudi pazite se! Prvo traži podatke i ne kaže da se plaća, posle kaže da se plati i pošalje da gleda. Strašno, a uzeo podatke - navodi se u objavi sa prepiskom sa vidovnjakom.

Iz prepiske se vidi da mu se žena obratila sa molbom da joj pomogne i da joj pogleda budućnost koja je zanimala zbog deteta.

Nakon što joj je odgovorio tražio joj je da mu pošalje svoju fotografiju i datum rođenja.

Iz prepiske se vidi da je žena to uradila, ali i upitala ga je koliko se plaća. Međutim, on joj na to pitanje nije odgovorio, već je rekao da proverava.

Nakon što ga je žena upitala da li je proverio kazao joj je da jeste, ali da ne zna da li ona može da plati te njegove usluge.

Da platim? Niste rekli da se plaća - napisala je ona na šta je on odgovorio:

- 1.350 evra bi izašlo sve.

Besna žena je na to odgovorila:

- Čak sam i pitala niste mi odgovorili. Dužni ste da kažete, ja sam vam poslala svoje podatke. Trebali ste reći da se plaća - napisala je ona, ali je nakon tih poruka vidovnjak blokirao


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Pala" radnica ovog mobilnog operatera! Sumnjiči se za ovo krivično delo
Ozbiljna cifra

"Pala" radnica ovog mobilnog operatera! Sumnjiči se za ovo krivično delo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su M. V. (30) bivšu radnicu poslovnice jednog mobilnog operatera, zbog sumnje da je izvršila krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti.

18.01.2024

13:17

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!
Lukav plan, ali zamalo

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!

Lavovski deo sredstava iz paketa pomoći Ukrajini od 61 milijardu dolara, koliko su SAD izdvojile, biće utrošen na popunu odbrambenih rezervi samih Sjedinjenih Država i nabavku naoružanja za Ukrajinu, opet u SAD, kao i na destabilizacija situacije u zemljama oko Rusije - Belorusiji, Kazahstanu, Kirgistanu, Jermeniji. Obični Ukrajinci neće dobiti ništa direktno od ovog "zlatnog tuša". Osim obaveze da poginu iz zahvalnosti za pruženu pomoć na bojnom polju za interese Vašingtona.

06.05.2024

21:23

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija