• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.02.2024

09:32

Mali šmeker sa Dorćola! Tako se osvaja srce devojčice dok mu drugari čuvaju stražu! Potezom oduševio Srbiju (VIDEO)

Instagram

Društvo

Mali šmeker sa Dorćola! Tako se osvaja srce devojčice dok mu drugari čuvaju stražu! Potezom oduševio Srbiju (VIDEO)

Podeli vest

Od dece često možemo naučiti mnogo toga - uglavnom nesebične poteze urađene s puno ljubavi.

A jedan takav, usnimljen navodno u Beogradu, oduševio je Srbiju i podsetio sve nas koliko su sitnice i pažnja zaista bitni.

Video-snimak dečaka koji sa ulice, preko prozora stana svojoj simpatiji poklanja buket cveća izmamio je osmehe mnogima, onda kada ga je Instagram stranica "Hipigram" objavila. Kako su naveli, ovaj simpatični događaj dokumentovan je na Dorćolu u Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hipigram (@hipigram)

- Lopovski, cveće na prozor, Beograd, Dorćol, dečija ljubav, napisala je stranica u opisu videa.

Kako se vidi na snimku mališan je došao ispod prozora svoje simpatije sa sve buketom cveća koji je pokušavao da joj da. Iako su u tom trenutku prozori bili zatvoreni, devojčica je uspela da ga vidi, te se prozoru približila i, ako je verovati njenim pokretima, cveće odobrila.

Takođe, dečaku su u svemu pomogli drugari koji su mu "držali stražu".

"I ljubav se rodila"

Iako se ne zna kada je i gde snimak tačno nastao s obzirom na njegovo deljenje na društvenim mrežama i ranije prošle godine, ljudi nisu mogli da odole a da ne iskomentarišu ovaj prizor.

"Beogradski mali šmeker", "A ovi odrasli ništa. Bravo mali pokazao si da godine nisu merilo zrelosti", "Preslatko", "I ljubav se rodila", "Imam 28 godina i još nisam ovo doživela", "Mali zadao ozbiljan zadatak starijima", "Prelako održao lekciju muškarcima", pisali su oni.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija