• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2024

06:55

Šibaće vetrovi olujne jačine u ovom delu Srbije! Prognoza otkriva kakve nam padavine stižu!

Shuterstock

Društvo

Šibaće vetrovi olujne jačine u ovom delu Srbije! Prognoza otkriva kakve nam padavine stižu!

Podeli vest

U Srbiji će u petak, 9. februara biti u većem delu pretežno sunčano i natprosečno toplo, samo će na severu i severozapadu Vojvodine biti umereno oblačno, a temperature će se kretati od minus dva do 23 stepena, saopštio je Republički hidro-meteorološki zavod.

Duvaće južni i jugozapadni vetar u pojačanju, naročito u planinskim predelima Dinarskog područja, gde se očekuju i udari olujne jačine. 

Umerena oblačnost će se kasnije posle podne, uveče i tokom noći proširiti na celu zemlju, tek ponegde uslovljavajući sasvim slabu kratkotrajnu kišu. 

U Beogradu će vreme danas biti pretežno sunčano i natprosečno toplo, dok se kasnije posle podne i uveče očekuje umereno naoblačenje, u toku noći se u pojedinim delovima grada očekuje slaba kratkotrajna kiša. 

Duvaće slab do umeren, južni i jugozapadni vetar, a temperature će se kretati od sedam do 22 stepena.

Za vikend se očekuje umereno oblačno, natprosečno toplo i vetrovito vreme sa najvišom temperaturom od 15 do 22 stepena, a kiša se očekuje pretežno na jugozapadu Srbije (naročito u pograničnom delu sa Crnom Gorom), povremeno i na severu Vojvodine, ali slabijeg intenziteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vlada Srbije usvojila niz uredbi: Novac za lečenje retkih bolesti, podsticaji za biznise, razvoj poslovne infrastrukture
Društvo

Vlada Srbije usvojila niz uredbi: Novac za lečenje retkih bolesti, podsticaji za biznise, razvoj poslovne infrastrukture

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Zaključak o načinu finansiranja lečenja lica obolelih od retkih bolesti u 2024. godini kako bi se obezbedio nastavak, ali i započinjanje lečenja tih pacijenata i za to je iz budžeta za 2024. godinu obezbeđeno ukupno 7.200.000.000 dinara. Sredstva su namenjena onim pacijentima za koja Republička stručna komisija za retke bolesti donese odluku da je lečenje neophodno i prioritetno.

08.02.2024

17:24

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija