• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2024

07:15

Telekom i Ministarstvo odbrane: Povoljni uslovi za pripadnike Vojske!

www.mod.gov.rs

Društvo

Telekom i Ministarstvo odbrane: Povoljni uslovi za pripadnike Vojske!

Podeli vest

Generalni direktor "Telekoma Srbija" Vladimir Lučić izjavio je juče da je ta kompanija potpisala Protokol o saradnji sa Ministarstvom odbrane po kojem će pripadnicima Vojske Srbije biti omogućene određene pogodnosti, odnosno biće im ponuđen telefonski paket za njihovu komunikaciju međusobno, kao i sa članovima porodice.

On je kazao da zaposleni u Vojsci Srbije koji su u aktivnom služenju, ako žele da otvore novi ili da pređu na neki drugi, jer već imaju neki paket, samo treba da dođu u neku od poslovnica "Telekoma" i to zatraže.

Kako je naglasio, u taj paket, pripadnici Vojske Srbije mogu da umreže još dva člana svoje porodice jer će imati pravo na ukupno tri kartice.

- Procedura je vrlo jednostavna i to će, verujem, doprineti dodatnom poboljšanju i podizanju životnog standarda pripadnika Vojske Srbije i njihovih porodica - rekao je Lučić.

Foto: Tanjug

 

On je podsetio da je Vojska Srbije verni klijent MTS-a preko 20 godina i da je taj mobilni operator, kada je krenuo sa radom, imao ograničenu pokrivenost, a da je jedan od prvih sistema koji je prešao u njegovu mobilnu mrežu upravo bila Vojska Srbije.

- Mislim da ne postoji prirodnija poslovna odluka od ove da pripadnicima vojske, s obzirom na njihov značaj za Srbiju, ponudimo jedan povoljan paket. Nadam se i bilo bi lepo da i neki drugi sistemi slede naš primer - rekao je Lučić.

Direktor "Telekoma" je naglasio da je jedan od prioriteta te kompanije i razvoj 5G mreže i da je potpuno sigurno da će i vojska krenuti u transformaciju, gde će biti više robotizacije, raznih vrsta dronova i da će joj ta tehnologija biti bitna za razvoj.

- Jedan od bitnih elemenata 5G mreže su tzv. privatne mreže, jer ne samo vojska nego i veliki poslovni sistemi imaće od operatora izgrađene mreže samo za njih koje će onda oni koristiti faktički za robotizaciju svojih procesa - rekao je Lučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija