• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2024

19:17

Bura u Srbiji - večito pitanje u fokusu! Koji broj intimnih partnera je zaista realan?!

Shutterstock

Društvo

Bura u Srbiji - večito pitanje u fokusu! Koji broj intimnih partnera je zaista realan?!

Podeli vest

Na društvenim mrežama objava jednog korisnika pokrenula je pravu polemiku po pitanju broja intimnih partnera svojih žena ili devojaka.

Naime, jedan korisnik potražio je pomoć od drugih korisnika društvene mreže "Reddit", i upitao se koliko je zapravo bitan broj seksualnih partnera koji je imala neka osoba njenim budućim partnerima ili partnerkama.

- Da li smatrate da broj seksualnih partnera koje ste imali tokom života treba ili ne treba da bude bitan vašem sadašnjem/budućem parteru/partnerki? I zašto imate takvo mišljenje? - glasi objava ovog korisnika. 

Foto: printskrin/reddit

 

Ova objava pokrenula je lavinu komentara u kojima su i muškarci i žene javno govorili o svom broju seksualnih partnera, ali i onih koji su do detalja objašnjavali zašto to jeste ili nije bitno.

- Ne nužno apsolutno i jedino bitan, ali veoma relevantan indikator o moralnim načelima i viđenju seksa osobe, samim tim i faktor određene vrste kompatibilnosti u vezi. Različiti sistemi vrednosti će teže funkcionisati i moraće da dolazi do potencijalnih kompromisa koji ni jednoj strani ne prijaju - napisao je jedan korisnik.

Ovaj komentar naišao na burnu reakciju ženske populacije, dok su muškarci ostali pri mišljenju ovog korisnika.

"Ženi je svaki drugi! Imala ih 50 ili 5, njoj ćeš biti drugi"

"Zlatno pravilo: Muškarci svoj pravi broj množe sa tri, dok žene svoj broj dele sa tri. Tako ćeš uvek znati približno istinitu cifru."

"Muškarac može da ima njih 100 tokom života i on je dasa, žena čim ima više od dva - ona je promiskuitetna.. Vrlo nepravedno" glasili su samo neki od komentara.

Foto: Shutterstock

 

I dok su se neki korisnici skoncentrisali na broj seksualnih partnera, drugi su prokomentarisali posledice koje mogu da "vuku" visoki brojevi intimnih partnera.

"U ovoj priči je najmanje bitan broj, bitnije je koliko je u tom broju bilo zaraženih osoba, pa potencijalno je i moj novi seksualni partner zaražen nekom polno prenosivom bolešću..razmislite o tome"

"Jeste da samo jedna osoba je dovoljna da se polno zaražiš, ali i dalje mislim da su manje šanse za takvim bolestima ako imaš manje seksualnih partnera"

"Ukoliko je mojoj partnerki bitna moja seksualna istorija, onda je to problem. To bi značilo da prema meni nastupa sa velikom predrasudom i zbog te predrasude ne želi da vezi sa mnom da pravu šansu. Predrasude su za mene znak nezrelosti i površnosti i to ume dosta da me odbije" glasili su neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija