• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2024

10:43

ŠOK INFORMACIJA IZ ISTRAGE! Ekskluzivno saznajemo: Ovo je majka male Danke guglala pre i posle nestanka deteta

MUP Srbije/facebook

Društvo

ŠOK INFORMACIJA IZ ISTRAGE! Ekskluzivno saznajemo: Ovo je majka male Danke guglala pre i posle nestanka deteta

Podeli vest

Nakon veštačenja telefona majke nestale Danke Ilić otkriveno je da je ona neposredno pre nestanka deteta guglala granični prelaz između Srbije i Rumunije, saznaje Informer.

- Jako je čudno ponašanje majke i ono što je tražila u kompjuteru i telefonu neposredno pre nestanka. Ona je pretraživala na guglu granični prelaz Kladovo - Turnu-Severin - otkrio je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević na Kolegijumu. 

Takođe, majka deteta guglala je i krivičnu odgovornost, kolika je za neka određena krivična dela. 

Glavni urednik Informera izneo je još jednu ekskluzivnu informaciju. 

- Svi treba da znamo da policija maksimalno čini sve ne bi li mala Danka bila pronađena. Dve ili tri nedelje pre nestanka, njeni roditelji su je vodili na specijalistički pregled u Beograd. Kakav pregled je bio i o čemu se tačno radi, ne mogu sad da kažem zbog istrage - ispričao je Vučićevič.

Podsetimo, ekskluzivni snimak devojčice koja podseća na nestalu Danku Ilić iz Banjskog polja koju je objavio Informer nastao je na tramvajskoj stanici u centru Beču, a njega je zabeležio Srbin koji živi u austrijskoj prestonici.

Bečka policija od tada takođe traga za devojčicom koja podseća na malu Danku i Rumunkama koje su bile sa njom. Takođe, posle ovog snimka raspisana je i Interpolova poternica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 4 nedelje

Jadno dete. Jasno kao dan da su roditelji umesani...

Mix

pre 4 nedelje

Šta uradi djavo od ljudi kada ih zaposedne... Na kakva zla je onda čovek spreman.. Od početka se znalo da su roditelji prodali dete.. Specijalistički pregled se radi kako bi se dostavila dokumentacija o stanju deteta osoboma koje kupuju dete. Gulglanje granicnog prelaza, kazne za krivicna dela, hladnoca majke, finansijske poteškoće, ni suzu nismo videli da je majka pustila, brisala istoriju pretraga, poruke, pozive.. Sve se to zna ali policija ne objavljuje javno dok ne bude vreme za to kako ne bi ugrozila istragu i kako bi prikupila valjane dokaze za optuznicu.. Majko mila, nadam se samk da nisam upravu

Boki

pre 4 nedelje

Absolutno se slazem. Prodali su je da naprave kucu. Strasno

Dzoni Vajs Milisav

pre 4 nedelje

Majka mi je sumljiva k'o šest evra ukrupno !

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15