• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2024

07:14

Još danas uživamo u suncu, a onda sledi promena! Evo kakvi dani su pred nama

Tanjug/Nenad Mihajlović

Društvo

Još danas uživamo u suncu, a onda sledi promena! Evo kakvi dani su pred nama

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za naredne dane.

VREME U SRBIJI

Iznad većeg dela zemlje pretežno sunčano, s najvišom dnevnom temperaturom od 20 do 23 stepena dok se uveče i u toku noći očekuje umereno naoblačenje, pred jutro na zapadu i jugozapadu Srbije kiša.

U brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i istočne Srbije tokom dana promenljivo oblačno, ujutro i pre podne na istoku ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom, posle podne postepeno razvedravanje.

Vetar slab do umeren, severni i severoistočni, na istoku istočni.

VREME U BEOGRADU

I u Beogradu pretežno sunčano uz slab severni i severoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od 7 do 10, a najviša oko 23 stepena. Uveče i u toku noći malo i umereno oblačno.

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka, 20. maja, promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom u utorak i sredu mestimično se očekuju u zapadnim, južnim, centralnim i jugoistočnim, a u drugoj polovini sedmice, uz porast temperature, ponegde i u ostalim predelima.

U košavskom području će od srede duvati umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno sa udarima olujne jačine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija