• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2024

09:57

Fatalna lepotica Jelena sreću je pronašla pored 18 godina starijeg Turčina: Njihova ljubavna priča ostavlja bez daha! (FOTO/VIDEO)

Instagram printscreen/Jelena Jugović Tuncel

Društvo

Fatalna lepotica Jelena sreću je pronašla pored 18 godina starijeg Turčina: Njihova ljubavna priča ostavlja bez daha! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Neverovatna priča prelepe Bosanke pokazuje kako samo uz iskrenost u domu može vladati harmonija.

Jelena Jugović Tuncel ponela je titulu najlepše Bosanke, a njen pogled i izgleda ostavlja bez daha gde god da se pojavi. Dok je dominirala u modnom svetu, gradila je uspešno i karijeru voditeljke, a onda je preko noći odlučila da promeni život iz korena. Preselila se u Tursku sa željom da uplovi u glumački svet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Jelena Jugovic Tunçel (@jelenajugovictuncel)

Nije ni slutila da će joj odlazak u zemlju sa čarobnim Bosforom totalno promeniti tok sudbine. I dok je ona bila posvećena isključivo poslu, glumi i učenju turskog jezika, nenadano je upoznala ljubav svog života.

- U svom poslu imam multidisciplinarni sistem rada. Želela sam svaku priliku u Turskoj da iskoristim - kaže.

Muža je upoznala preko drugarice kod koje je stanovala u Istanbulu. Tada nije ni pomislila da je pred njom budući suprug i otac njene dece - turski biznismen Metin Tunčel, stariji od nje 18 godina.

- Oduševio me je, jer nije tipičan muškarac na kakve smo navikli. Mnogo je obrazovan, načitan, proputovao je svet. Bio mi je veoma interesantan - rekla je Jelena.

Sa druge strane, i Metin je priznao da je mislio da se nikada više neće oženiti, jer je već bio u braku iz kog ima predivnu ćerku sa kojom se Jelena odlično slaže.

- Iskreno, nikada nisam mislio da ću se opet oženiti, mislio sam da ću živeti ovako do kraja života. Upoznali smo se preko zajedničke, posle 1,5 meseci sam je zaprosio i venčali smo se. Hvala Bogu sve ide neverovatno dobro, veoma smo srećni. Pošto smo sigurni jedno u drugo, nemamo nikakvih problema kao što je ljubomora. Nikada se ne osećam neprijatno, kada je moja supruga stalno u centru pažnje zbog svog posla - otkrio je.

Jelenini roditelji nisu u početku odobravali tu vezu, no kad su upoznali njenog odabranika, promenili su mišljenje.

Posle šestomesečnog zabavljanja, venčali su se 2015. u Maltepeu, a svečanoj ceremoniji su prisustvovali samo bliski prijatelji - sve je izgledalo kao iz bajke. A lepa dama je za kratko vreme naučila sve o turskoj kulturi.

Gde god se pojave, plene pozitivnom energijom i deluju zaljubljeno kao prvog dana.

- Moja žena je veoma ambiciozna, vredna i uspešna, ali je i odlična domaćica kod kuće. Dobro zarađujem, ne treba nam ništa ekonomski, ali Jelena se bori da da bude uspešna i u svom poslovnom životu. Ali, ne prihvatamo ponude koje smatramo neprikladnim, jer ne želim da nosi bikini ili da se poljubi - rekao je svojevremeno.

U međuvremenu, par je dobio blizance - Kalinu Deniz i Aleksandra Merta, a onda je na svet stigla i još jedna ćerka. Jelena uspeva da uskladi poslovni i privatni život, a postala je i veoma popularna na Instagramu, gde je prati više od 70 hiljada ljudi i za to je najzaslužnija, čini se, njena svekrva!

NJihov odnos rabija aspolutno sve predrasude. Kada se sastanu, uvek se dobro zabavljaju, a osmeh je zagarantovan. Prelepa misica često objavljuje video snimke u kojima upravo glavnu ulogu ima njena svekrva, a ispod svakog je lavina interesantnih komentara.

Mnogi su ih proglasili najboljom svekrvom i snajom u Turskoj i pravi su primer kako u porodici može da vlada harmonija, samo ako ima iskrenosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija