• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.06.2024

15:32

Hitno upozorenje RHMZ! Stižu obilni pljuskovi sa grmljavinom uz grad i olujni vetar: Na udaru ovi delovi Srbije

RINA

Društvo

Hitno upozorenje RHMZ! Stižu obilni pljuskovi sa grmljavinom uz grad i olujni vetar: Na udaru ovi delovi Srbije

Podeli vest

U narednih sat vremena na području Šumadijskog okruga (okolina Topole) lokalno obilni plјuskovi sa grmlјavinom, uz pojavu grada i olujnog vetra.

Ova oblačnost će imati tendenciju premeštanja ka Pomoravskom i Braničevskom okrugu (Velika Plana i Svilajnac), navodi se u najnovijem hitnom upozorenju RHMZ.

Dalje najavljuju da će tokom poslepodneva biti nestabilno, mestimično sa plјuskovima i grmlјavinom, koji u Šumadiji, kao i u Pomoravlјu mogu biti intenzivniji sa lokalnom pojavom grada.

Na širem području Beograda, kiša ili lokalni plјuskovi s grmlјavinom.

Upaljen meteo alarm

U celoj Srbiji danas je na snazi žuti meteo alarm zbog grmljavine, a to znači da vreme može biti potencijalno opasno.

Foto: printskrin RHMZ

 

Vreme narednih dana

Četvrtak: Pretežno sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od 13 do 19, a najviša od 30 do 32 stepena.

Petak: Pretežno sunčano i toplo uz slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od 14 do 20, a najviša od 30 do 33 stepena.

Subota: Pretežno sunčano i još toplije. Posle podne u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačnost sa lokalnom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom, uz slab vetar promenljivog smera. Najniža temperatura od 13 do 20, a najviša od 30 do 33 stepena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija