• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2024

17:04

Fuj - pljeskavica, baš su se stisli! Mladina drugarica iz Beograda ogovarala mladence na svadbi - nastao opšti pakao!

Shuterstock

Društvo

Fuj - pljeskavica, baš su se stisli! Mladina drugarica iz Beograda ogovarala mladence na svadbi - nastao opšti pakao!

Podeli vest

Otkako je počela sezona svadbi svakog vikenda su u restoranima i hotelima svečane sale rezervisane i to sve do kraja oktobra. Mladenci koji nisu uspeli da na vreme zakažu svoj termin koji pada vikendima ovog leta i jeseni bukirali su restoran za radni dan.

Početkom maja u jednom mestu u centralnoj Srbiji bila je svadba mladog, sada bračnog para, koji je svoj dan iz bajke pripremao godinu dana. Gledali su da svaki detalj bude kako treba, da odaberu najlepši hotel u kraju i da ne štede na dekoraciji, ceni po gostu, torti i najvažnije - na muzici.

Međutim, iako je svadba bila savršena bez zamerki zvanica našao se jedan gost kome se nije dopala hrana i piće. Ni manje ni više to je bila mladina drugarica!

- Sedeli smo za stolom sa omladinom, tu je bila i jedna devojka, nama na prvi pogled nepoznata koja je došla sa suprugom. Kasnije smo saznali da je Beograđanka. Kada su stigli nikome se nisu javili, samo su seli i kako je konobar stigao poručili piće. Nismo čuli šta su tačno tražili, ali u suštini to nije bilo u meniju koji su mladenci uzeli. Zbog toga je počelo ogovaranje. Svi za stolom smo ih čudno gledali.

Foto: Shuterstock

 

- Rekli su da će sami platiti jer žele samo to da piju. Zaista je imalo sve od pića, ne znam čega su se setili. Tu nije bio kraj ogovaranju. Kada je došao ručak i pljeskavica ta Beograđanka je glasno rekla: "Fuj, pljeskavica, mogli su bar nešto drugo da plate. Šta su se stisli". Svi smo bili šokirani što ogovara mladence na svadbi pred gostima, u čudu, nismo mogli da verujemo šta priča - kaže nam mladina komšinica i dodaje:

- Jedva sam čekala da prođe sve to da mladi kažem šta je njena drugarica komentarisala i da joj se meso i piće nije svidelo. Nakon pljeskavice stigla je i druga vrsta mesa, pa pečenje. Bilo je i previše. Tanjiri su bili puni, niko nije sve pojeo. Pričali smo da su uzeli i previše, jedino njoj nije odgovaralo. Ućutala se kasnije kada je videla sve ono, ali smo svi čuli i upamtili ono što je rekla pred svima. Sramota, nije došla da ispoštuje drugaricu nego da izvoljeva nešto - zaključila je komšinica, koja veruje da će se mlada jako razočarati u drugaricu kada čuje sve ovo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija