• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zdravo Pančevo

10.06.2024

10:38

Scena kao iz filma: Trudnici iz Padine pukao vodenjak, na porođaj stigla u pratnji policije

informer.rs

Društvo

Scena kao iz filma: Trudnici iz Padine pukao vodenjak, na porođaj stigla u pratnji policije

Podeli vest

Jedan dečak iz Padine želeo je noćas da se rodi malo ranije i brže nego što su roditelji očekivali, te je nakon pucanja vodenjak mlade majke, porođaj krenuo brzo i sve bi to bilo manje dramatično da majka nije trebalo da se porodi u Beogradu, na Zvezdari.

Ali kako je novopečeni otac ispričao za portal "zdravopančevo", ko zna da li bi tako i bilo, da ga patrole policije nisu dvaput zaustavljale zbog prebrze vožnje.

- Supruzi je sinoć pola sata pre ponoći pukao vodenjak i porođaj se brzo odvijao, pa smo brzo krenuli na Zvezdaru, gde je trebalo da se porodi. Uhvatila me je panika i krenuo sam brže da vozim da bismo na vreme stigli u porodilište. Prva patrola policije me je zaustavila na raskrsnici Kovačica — Debeljača. Čim su videli šta se dešava, samo su mi rekli da vozim dalje. Nastavili smo istim tempom i na izlazu iz Crepaje, gde sam vozio brže nego što je dozvoljeno, jer je delovalo da će se supruga svakog časa poroditi, druga patrola me je ponovo zaustavila. Ja već nervozan i ljut, drsko sam rekao da mi se supruga porađa i da moram da žurim i oni su mi takođe dozvolili da produžim - priča u dahu novopečeni otac.

Na krivini pre Skrobare je stajao i treći policijski automobil pod rotacijom.

Kako sam prošao, oni su krenuli za mnom. Već sam počeo da se nerviram uveren da će opet da me zaustavljaju. Međutim, oni su mi samo viknuli kroz prozor: "Pratite nas" i ja sam skontao da su im kolege zapravo javile da se u vozilu nalazi trudnica koja se porađa - dodaje otac.

- Scena je bila kao iz filma. Uspeli smo jedan deo puta da snimimo da bi smo sinu jednog dana to pokazali. Stigli smo tačno na vreme i za sat vremena ja i supruga smo dobili zdravog i pravog sina. Prvo dete nam je, momak od 3,8 kilograma i 54 centimetara — zdrav i prav. Putem kući sam se nadao da ću sresti neku patrolu na mestima gde su te večeri stajali, da stanem i da se zahvalim na predivnom delu koje su učinili. Nažalost, nisam sreo nijednu patrolu, i sad mi je jako drago što mogu na ovaj način da se zahvalim policajcima koji su svoj posao uradili perfektno - završava otac.

Kako dalje piše portal, priču je potvrdio i kapetan policije Željko Grujić iz PU Pančevo.

- Građanina je u Crepaji radi rutinske kontrole zaustavila patrola saobraćajne policije sa kojom je bio i zamenik komandira saobraćajne policijske ispostave Pančevo. Kada im je građanin objasnio o čemu se radi, odmah mu je omogućeno da nastavi dalje. Zamenik komandira je o svemu izvestio komandira saobraćajne policijske ispostave Pančevo koja je sa patrolom policije građanina i njegovu suprugu sačekala na raskrsnici Crepaja – Kačarevo i službenim vozilom su ih sproveli uz upotrebu svetlosno signalnih uređaja kroz grad Pančevo sve do područja Policijske uprave za grad Beograd - rekao je Grujić i dodao da im je "drago što je porođaj prošao uspešno i što je sve završeno u najboljem redu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija