• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2024

14:35

Kao kod svoje kuće! Gurmanska pljeskavica i srpsko pivo usred Sankt Peterburga: Rusi ludi za našom hranom!

Društvene mreže

Društvo

Kao kod svoje kuće! Gurmanska pljeskavica i srpsko pivo usred Sankt Peterburga: Rusi ludi za našom hranom!

Podeli vest

Da li ste znali da srpsku pljeskavicu i domaće pivo iz Srbije možete konzumirati i u sred Sankt Peterburga?!

To je otkrio jedan Srbin, koji se na Tik Toku potpisuje kao "putriota" i koji je objavio snimak sa svog putovanja u Rusiju.

Da li ste za srpsku pljeskavicu i domaće pivo u sred Rusije? Dobro, ne baš u sred Rusije, ali tu gore, malo levo... U najpoznatijem tržnom centru u Sankt Peterburgu nalazi se i srpski restoran. Tu su uglavnom roštilj, šopska salata, teleća čorba, srpska piva, voda, sokovi... Nije baš jeftino, po Rusiji ima da se jede i za mnogo manje para. Gurmanska pljeskavica košta 690 dinara, šopska salata 450, a pivo 380 dinara - ispričao je on dodavši da po Rusiji ima dosta barova gde se može jesti za oko 300 dinara.

 

@putriota #moskva #sanktpeterburg #petrovgrad #rusija #putovanje #viral #foryou #pljeskavica #srbija ♬ original sound - princiluminata

 

Njemu se Sankt Peterburg više sviđa od Moskve, a između ovih gradova putovao je noćnim vozom.

- Pogledajte kako je simpatičan. Putuje se oko 7,5 sati, a to košta 40 evra. Dobijete i lanč paket, vodu, papuče, peškir i četkicu za zube - rekao je ovaj muškarac kojeg je iznenadilo i to da u Rusiji dizel košta 72 dinara, a benzin 63.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija