• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Kurir.rs

18.07.2024

12:58

"Stoji u plićaku, gleda malu decu, dira se i sve ostalo": Jezivo upozorenja naših turista na manijaka u Grčkoj (FOTO)

Printscreen

Društvo

"Stoji u plićaku, gleda malu decu, dira se i sve ostalo": Jezivo upozorenja naših turista na manijaka u Grčkoj (FOTO)

Podeli vest

U mestu Neos Marmaras na Halkidikiju, gde letuje veliki broj Srba, primećen je pedofil koji posmatra decu i dodiruje se, upozorili su naši turisti!

Upozorenje je istakla jedna naša sugrađanka na fejsbuk grupi Grčka info, a ova jeziva objava zgrozila je i zabrinula brojne naše turiste koji letuju na Sitoniji.

Foto: Foto: Printscreen

 

- Primećen manijak, pedofil. Lagomandra plaža, Neos Maramaras. Peškir postavio pored vode, na delu plaže gde se ležaljke plaćaju. Ulazi u plićak i stoji, gleda malu decu, i spuštenog kupaćeg se dira i sve ostalo. Videli smo ga slučajno dok smo ronili. Kada je primećen, ustaje i odlazi sa plaže. Čuvajte se, ko zna gde će se sutra pojaviti - napisala je ona postavivši slike muškarca.

Foto: Foto: Printscreen

 

"Ovo mora da se prijavi, manijak!", "Čuvajte decu", "Bolesnik", "Mora se prijaviti policiji", bili su samo neki od komentara.

Nažalost, sudeći po reakcijama ljudi, ovo nije jedinstveni slučaj.

- U Asprovalti smo imali isto to na plaži, samo je mlađa osoba - istakla je jedna žena.

Mnogi, kada odu na dugoiščekivano letovanje, zaborave da i tamo vrebaju brojne opasnosti, a portal Grčka info u više navrata je upozoravao roditelje da ne dozvole deci da na plaži budu golišava jer ima pedofila koji slikaju, snimaju, a ponekad se taj sadržaj i dalje preprodaje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija