• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2024

14:52

Bogat program: Sutra počinju tradicionalne „Gejzerske noći“ u Sijarinskoj Banji

printscreen

Društvo

Bogat program: Sutra počinju tradicionalne „Gejzerske noći“ u Sijarinskoj Banji

Podeli vest

U utorak 30. jula u Sijarinskoj Banji počinju tradicionalne 25. po redu „Gejzerske noći" na platou ispred restorana Snežnik ispred Gejzera.

Uz bogat kulturno-umetnički program, koji počnje od 18 sati, posetioci će imati priliku da pogledaju dečiju predstava beogradskog pozorišta Bubamara, nakon toga sledi nastup akustični duo „M&D" i za kraj prve večeri  sledi koncert Mie Borisavljević.

U sredu, 31. jula program počinje od 18 sati dečijom predstavom u istoj produkciji, a onda sledi nastupi benda „TD" i koncertBojana Marovića. Istog dana pre zvaničnog početka manifestacije na olimpijskom bazenu u Sijarinskoj Banji biće održane „Igre na vodi".

Foto: printscreen

 

Iz Turističke organizacije opštine Medveđa pozivaju sve zainteresovane da se prijave i iskoriste ove vrele dane da se rashladite i zabavite uz nekoliko disciplina poput šutiranje penala u vodi, takmičenje u plivanju, ronjenju na dah, najdužem boravku pod vodom, trkom sa dušecima na naduvavanje i ubacivanjem lopte u koš iz vode.

Poslednje večeri, 01. avgusta, program počinje Kulturno umetničkim društvom „Razigrano kolo - Vez" iz Medveđe, zatim nastup društva Petrus, Zabrega i KUD-a Trešnjevica iz Trešnjevice. Ove večeri nastupiće i pobednici takmičenja „Prvi glas Medveđe"  i za kraj slede koncerti  Dragana Kojića Kebe. Istog dana biće održano i takmičenje u pripremi hrane „Zlatni kotlić Gejzera".

Organizator „Gejzerskih noći" je Turistička organizacija Medveđa, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i omladine, Hotela „Gejzer" i opštine Medveđa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Novak Nadala poslao u penziju! Đoković srušio najvećeg rivala i dobio "poslednji ples"! (FOTO)
Olimpijske igre

Novak Nadala poslao u penziju! Đoković srušio najvećeg rivala i dobio "poslednji ples"! (FOTO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković (37) srušio je najvećeg rivala Rafaela Nadala (38) sa 6:1, 6:4, u 2. kolu olimpijskog turnira u Parizu i maltene ga poslao u penziju! Srbin je bio u prilici da deklasira legendarnog Španca i to na terenima Rolan Garosa, turnira koji je Rafa osvajao 14 puta u karijeri. Dozvolio je, ipak, u drugom setu Špancu da se vrati i unese dramu u duel, ali srećom izvukao se i dobio ovaj istorijski meč.

29.07.2024

15:33

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija