• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2024

11:50

Ovaj natpis na plaži oduševio Srbe! Uvedeno novo pravilo zbog dece

pexels.com

Društvo

Ovaj natpis na plaži oduševio Srbe! Uvedeno novo pravilo zbog dece

Podeli vest

Na jednom kupalištu u Bugarskoj stoji natpis da se na jednu stranu nalazi plaža bez dece, a na drugu sa decom.

Pojedinim turistima dok su na odmoru smeta graja i vika dece kraj mora. Mnogi od njih vole da se opuste pored vode, čitaju dobru knjigu, a ne da slušaju galamu roditelja zbog dece. Međutim, veliki je broj onih koji dolazi sa decom i uživa u igri i smehu sa mališanima.

Zato su plaže u Bugarskoj podeljene te jedna kupačima nudi "zonu bez dece".

Fotografija te plaže pojavila se i u Fejsbuk grupi "Bugarska letovanje" i pokrenula je lavinu reakcija.

- Plaža nudi plažu bez dece, levo bez dece, pravo sa decom - piše u objavi na društvenim mrežama.

Foto: printskrin

 

Većina komentara ispod objave smatra da je ova odluka opravdana.

- Lično mi se sviđa ideja. Imam decu, ali potpuno razumem ljude koji žele da uživaju u miru i čitaju knjigu. Sa druge strane, više su mi smetali odrasli nego deca, pa, izabrao bih plažu sa decom, pa i sad kad idem na odmor bez svoje dece

- Skroz opravdano, zašto bi neko slušao kako ja vičem na svog sina.

Većina njih smatra da je ova odluka opravdana.

- Ima dece i odraslih osoba kojima baš smeta cika i vriska dece jer im je sluh osetljiviji. Sa druge strane ne možete "zabraniti" ostaloj deci da se raduju, vrište, pište... S obzirom da ima i hotela koji primaju samo odrasle osobe, zašto to ne bi bilo moguće i na plaži - glasili su samo neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21