• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.08.2024

10:23

"Zamalo da me pocepaju psi!" Biciklista na Kopaoniku jedva izvukao živu glavu: " Zamislite da naiđe porodica sa decom!"

Shutterstock

Društvo

"Zamalo da me pocepaju psi!" Biciklista na Kopaoniku jedva izvukao živu glavu: " Zamislite da naiđe porodica sa decom!"

Podeli vest

Boravak u prirodi često sa sobom vuče susrete sa nekim životinjama koje nam nisu omiljene, a čak i one koje volimo i na koje smo navikli, poput pasa, u prirodi mogu postati strašne. U prilog tome ide i jedan snimak koji je privukao veliku pažnju domaće javnosti.

Na njemu se vidi kako se Vladislav Mandić, koji je video i objavio, biciklom vozi po zvaničnoj pešačkoj stazi na putu od Kopaonika do vodopada Jelovarnik, kada na njega agresivno kreće čopor pasa.

On je uspeo da se sačuva tako što je skrenuo i nastavio da vozi, ali cela situacija delovala je vrlo strašno.

- Zamalo da me pocepaju psi - napisao je on na početku snimka, a u opis je dodao objašnjejne:

- Reč ne bih rekao da sam ja ludovao po planini, pa naleteo na pse koji čuvaju ovce, ali ovo je zvanična pešačka staza od kopa do vodopada Jelovarnik! Nacionalni park i turistički centar preporučuju turistima da idu ovim putem. Šta bi se desilo da naiđe porodica sa decom? Ljudi, moramo misliti jedni na druge. Ja sam se sačuvao, ali neko može ozbiljno da nastrada.

Za kraj snimka Vladislav je ostavio i sliku izujedane noge uz poruku:

- Moju drugaricu su pored dunava pre tri nedelje iskasapili psi koji imaju vlasnika. Mora li ovako?

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija