• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.08.2024

19:30

Najbolja žurka na Lovefestu-u uz G-Drive premijum gorivo

Promo

Društvo

Najbolja žurka na Lovefestu-u uz G-Drive premijum gorivo

Podeli vest

Jedan od najvećih regionalnih festivala elektronske muzike – Lovefest održaće se u Vrnjačkoj Banji od 8. do 10. avgusta uz podršku G-Drive premijum goriva kompanije NIS.

Nagrađen titulom najboljeg regionalnog festivala 2018. godine, Lovefest nastavlja da privlači više od 25.000 posetilaca dnevno, a ove godine festival će obeležiti više od 100 izvođača na pet različitih muzičkih bina.

G-Drive premijum gorivo kompanije NIS i ove godine je sponzor festivala. Upotrebom G-Drive goriva se obezbeđuje povećana snaga motora i njegova profesionalna zaštita. G-Drive gorivo se proizvodi prema najvišim evropskim i tehnološkim standardima u Rafineriji nafte Pančevo, a zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji proizvodnje zagarantovan je vrhunski kvalitet naftnih derivata koji su prepoznali potrošači širom Srbije.

Foto: Promo

 

Tokom trajanja festivala koji slavi ljubav i muziku, posetioci će imati priliku da uživaju u nastupima velikih svetskih zvezda, ali i na dnevnom H2O stejdžu,  gde je pored nezaboravnog provoda G-Drive organizovao zanimljive aktivacije i poklone.

Na putu do Vrnjačke Banje obavezno posetite NIS Petrol i Gasprom benzinske stanice, osetite #takomoćno G-Drive iskustvo i pripremite svoju energiju za istaknuta imena elektronske muzike, kao što su Hani Didžon, Adam Bejer, Pan-Pot, Len Faki, Džejmi Džouns, Vilijam Đoko, ali i brojni talentovani lokalni i regionalni izvođači.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!
Planeta

Iran objavio kada kreće odmazda!

Iranski odgovor na ubistvo političkog lidera Hamasa Ismaila Hanijea u Teheranu će se desiti u pravo vreme i u odgovarajućem obliku, izjavio je vršilac dužnosti ministra inostranih poslova Irana Ali Bageri Kani.

07.08.2024

19:03

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija