• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

12.08.2024

14:11

Dete se davilo pred ocem u Grčkoj, Srbi svedočili strašnoj sceni: "Da nije bilo nje, ne bi preživeo"

EPA/Stringer

Društvo

Dete se davilo pred ocem u Grčkoj, Srbi svedočili strašnoj sceni: "Da nije bilo nje, ne bi preživeo"

Podeli vest

Srbi koji letuju u Neos Marmarisu svedočili su u nedelju strašnoj sceni, kada je jedno dete počelo da se davi naočigled oca.

Kako su za Instagram stranicu "Nikana.gr" posvedočili naši turisti, da nije bilo jedne žene, dete možda ne bi preživelo.

U poruci, koja je objavljena na storiju na Instagram stranici, stoji da se incident dogodio na plaži Paradisos, a navodno je dete počelo da se davi dok je nosilo masku za ronjenje.

Foto: Instagram

 

 

"Danas se na plaži davilo malo dete i oživljavali su ga pola sata dok nije došla hitna pomoć. Da nije bila tu žena koja je nekada radila u hitnoj da mu da veštačko disanje, dete ne bi preživelo. Dete je inače ronilo pored oca sa maskom koja prekriva celo lice i ušla mu je voda u disaljku i verovatno se onesvestilo", stoji u poruci.

Kako se navodi, oca i dete nisu Srbi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)
Live TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)

Priča o litijumu ima daleko širi aspekt. Nije to samo ruda koja predstavlja izvor profita u narednim decenijama. Nije samo spor koji imamo na unutrašnjem planu, već je tema globalna. Analitičari kažu da je rat u Ukrajini zapravo prvi rat u istoriji koji se vodi zbog litijuma. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Miloš Laban, analitičar i Vladimir Đukanović, stručnjak za investicije.

12.08.2024

15:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23