• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.08.2024

18:12

"Emotivno sam vezan za njega!" Nestvarna situacija u Grčkoj! Srbin moli za pomoć, izgubio dragocenu stvar!

Shutterstock

Društvo

"Emotivno sam vezan za njega!" Nestvarna situacija u Grčkoj! Srbin moli za pomoć, izgubio dragocenu stvar!

Podeli vest

Tokom letovanja mnogi su opušteni, a mozak puste da odmara i ne razmišljaju previše ni o čemu. Tako se dešava da na letovanju izgubimo razne stvari koje su nam bitne, a u doba društvenih mreža mnogi se odluče da okače postove i zamole dobre ljude da im pomognu da nađu stvar koju su izgubili.

Naime, Ivan koji se trenutno nalazi u Grčkoj na letovanju obavestio je korisnike Facebook grupe "Grčka info" da je na plaži izgubio zlatan zub.

- Dragi prijatelji, danas, u toku ranog popodneva, izgubio sam zub na plaži u Nei Poriju. Znam da će se mnogi nasmejati ali ja ne mogu trenutno da se smejem iz očiglednih razloga - naveo je Ivan i dodao:

- E sad, o zubu, u pitanju je desni gornji očnjak. I nije to bilo kakav zub, u pitanju je zlatan zub. Ugrađen je pre sedam godina i baš sam vezan za njega. Mislim, bio sam vezan fizički do danas ali sam inače prilično emotivno vezan za njega. Bili smo na plaži u blizini spasilačkog mesta. Tačnije odmah pored one velike porodice iz Rumunije gde baka ostaje da čuva stvari pod suncobranom dok se ostali kupaju. I puši lulu. Baka Popaj, mnogo je simpatična.

- Dakle, zub mi je ispao tokom užine na plaži ili evenutalno kada sam ušao u vodu sa kuvanim kukuruzom.

- Znam da će sigurno neko pitati da li sam zub progutao. Tu informaciju trenutno nemam. Ukoliko neko pronađe zub zamolio bih ga da me kontaktira, nalazaču sledi nagrada a meni će vratiti osmeh na lice. Unapred zahvalan, Ivan - piše u objavi.

Šaljivi komenari su se samo nizali, a jedan od njih glasi: "Ko god ga pronašao to mu je poklon, jer poklonu se u zube ne gleda", "Da li je u pitanju Beli očnjak? Dzeka Lonodona? Evo izvinite ali ne prestajem da se smejem, ne vama nego uopste situaciji koju ste opisali toliko je simpaticno da sam čak i morala da komentarišem! Srećno u potrazi!

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!
Live TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!

Brojna žarišta trenutno postoje širom sveta. Jedna bukte, druga tinjaju, a treća se tek pripremaju. Kakva je situacija na frontu u Ukrajini, ali i na Bliskom istoku, kao i kakva ratna dešavanja se odvijaju širom planete komentarisali su ekspert za energetiku profesor dr Dragan Škobalj i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost tokom gostovanja u "Ratu uživo".

16.08.2024

22:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija