• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dnevnik

21.08.2024

09:05

Pomama u Srbiji za figuricama Harija Potera: Navodno jedna vredi pravo bogatstvo, da li je imate?

Tik Tok/prntscreen

Društvo

Pomama u Srbiji za figuricama Harija Potera: Navodno jedna vredi pravo bogatstvo, da li je imate?

Podeli vest

U Srbiji je figurica iz "kinder jajeta" postala ključ za bogatstvo, a mnogi influenseri smatraju da je ovo nova investicija.

Nije tajna da su igračke iz starijih serija ovog popularnog slatkiša, poput lavova, Štrumpfova, nilskih konja, na neverovatnoj ceni zbog ostrašćenih kolekcionara. Međutim, influenseri iz regiona i zemlje tvrde da i Hari Poter figure mogu da dosegnu sličnu ili istu tarifu.

Naime, na društvenim mrežama potegla se tema o posebnoj, zlatnoj Hari Poter figurici, čija cena može da ide navodno i do 2.500 evra, iako to zvanično niko nije potvrdio iz kompanije jednog od najomiljenijih dečijih slatkiša.

 

 

 

Kako dalje tvrde Tiktokeri, navodno postoji samo 10 primeraka koji na svojoj poleđini imaju ispisan kod. Sve malo podseća na film "Čarli i fabrika čokolade", te je tako u želji za brzom zaradom porasla prodaja u našoj zemlji.

 

@bojanaibraimovic57 Jedinstvena figura Gold Hari Poter ukoliko neko želi da kupi javite se #viral #haripoter #kinderjoyharrypotter ♬ Harry Potter - Movie Magic And His Solid Gold Soundtracks

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija