• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2024

14:33

Kompanija m:tel donirala dječije igralište i park na Aerodromu Banjaluka

M:tel

Društvo

Kompanija m:tel donirala dječije igralište i park na Aerodromu Banjaluka

Podeli vest

Zahvaljujući donaciji kompanije m:tel, Aerodrom Banjaluka bogatiji je za nove sadržaje koji će putnicima omogućiti ugodnije okruženje i odmor prilikom odlaska i dolaska sa putovanja.

Riječ je o novom dječijem igralištu i uređenom parku smještenim unutar aerodromskog kompleksa.

Svečanom otvaranju prisustvovale su Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel i Jelena Lekić, v.d. generalnog direktora Aerodroma Republike Srpske, koje su istakle značaj ovakvih projekata za zajednicu i putnike. 

Foto: M:tel

 

„Sa banjalučkog aerodroma saobraćaju velike kompanije, naročito u vreme letnjih odmora, i zato je bilo potrebno proširiti potencijalni prostor gde mogu da borave putnici. Ovaj multifunkcionalni prostor koji je napravio m:tel može da služi deci kao igralište kako ne bi bili zarobljeni u gužvi čekajući let, ali može da posluži i starijima kao zona za odmor ili kao zona gde će moći da dopune svoje uređaje. I, na izvestan način, predstavlja proširenje samog aerodroma“, istakla je Trivan prilikom otvaranja igrališta i parka čija je izgradnja vrijedna više od 150.000 konvertibilnih maraka.

Foto: M:tel

 

Svi putnici će od sada će imati kvalitetnije iskustvo boravka u aerodromskom kompleksu. „Ovaj projekat izgradnje parka i dječijeg igrališta je svakako nešto što će da upotpuni taj prvi utisak. Kompanija m:tel sa Aerodromom sarađuje dugi niz godina i ovaj projekat je dio te saradnje, tako da možemo da iskažemo veliku zahvalnost na ovoj donaciji“, poručila je Lekić.  

Ovaj projekat predstavlja odličan primjer kako privatni sektor može igrati ključnu ulogu u stvaranju pozitivnih promjena u zajednici u kojoj posluje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!
Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Pol Grinberg, američki pisac i zaljubljenik u ribolov, odlučio je da sprovede nesvakidašnji eksperiment - godinu dana jeo je ribu za svaki obrok. Nakon ovog neobičnog izazova, otišao je na lekarski pregled, a rezultati su bili neočekivani. Doktor je bio posebno zatečen jednim od nalaza, i to ga je nateralo na dodatno razmišljanje.

21.08.2024

15:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija