• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

11:49

Ako krećete u Grčku, uz pasoš ponesite i strpljenje! Reka vozila na graničnim prelazima, granice ni na vidiku - čeka se i do četiri sata! (FOTO)

Prinscreen

Društvo

Ako krećete u Grčku, uz pasoš ponesite i strpljenje! Reka vozila na graničnim prelazima, granice ni na vidiku - čeka se i do četiri sata! (FOTO)

Podeli vest

Iako je sezona godišnjih odmora praktično završena na graničnom prelazu Evzoni, na ulazu u Grčku, i dalje su kilometarske kolone! Čini se da su ove godine vrele temperature pomerile i odlazak na letovanje, te i u septembru naši turisti hrle na primorje.

Kako objavljuju naši turisti u popularnoj Fejsbuk grupi "Grčka info", kolone na Evzoniju na ulasku u Grčku su nepregledne i dugačke.

Jedan od naših turista objavio je fotografiju sa Evzonija na kojoj je se vide dve dugačke kolone, a granica se ne nazire. Kako navode turisti, kolone su kilometarske.

Foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

Gužva na Evzoniju

 

Turisti čekaju po 4 sata, gužve ogromne

 

Kako se vidi na snimku koji je objavila naša turistkinja, gužvi se ne vidi kraj.

- Juče smo bili 4 sata na makedonsko-grčkoj granici. Zaista 45 sekundi po autu, ali mi smo bili u našem redu broj 500 - piše jedan turista.

Mnogi komentarišu i da se više ne isplati kretati rano ujutru, jer će ih gužva svakako dočekati.

- Mi smo juče zaglavili prvo na makedonskoj, pa na Evzoniju. Imali smo sreće čekali 2 sata na Evzoniju, a naši prijatelji 4 sata, a kao pošli ranije da izbegnu gužve - piše jedna turistkinja.

Bolja situacija je na izlazu iz Grčke. Kako kažu naši sugrađani, granica se prelazi za oko 15-ak minuta.

 

Kakva je situacija na izlazu iz Srbije

 

Zadržavanja za putnička vozila na graničnom prelazu Preševo, na izlazu iz zemlje su 50 minuta, dok teretna vozila na prelazu Batrovci čekaju 240 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Teretna vozila na prelazima Horgoš, Kelebija i Šid na izlazu čekaju po 180 minuta, dok je na Gradini zadržavanje 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima kao i na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija