• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

02.09.2024

15:49

"Ovaj golubarnik ne vredi ni 70 €, a vlasnik traži 400 €": Oglas za garsonjeru na Vračaru razbesneo studente

Tanja Andric

Društvo

"Ovaj golubarnik ne vredi ni 70 €, a vlasnik traži 400 €": Oglas za garsonjeru na Vračaru razbesneo studente

Podeli vest

Pristojna garsonjera od tridesetak kvadrata za studente u Beogradu ne može da se nađe ispod 350 evra i to na periferiji grada.

Jednosobnog stana nema ispod 400 evra, dok one veće nekretnine u kojima mogu da žive po dvoje ili troje stanara i to na obodima prestonice ne mogu da se nađu tek od 500, 600 evra pa naviše.

Mnogi roditelji studenata koji su upisali fakultet u velikim gradovima trenutno imaju glavobolju zbog pronalaska smeštaja. Iako dosta brucoša dobija studentski dom ima i onih koji jedva čekaju samački ili život sa cimerom u stanu. Međutim, cene najma su i dalje paprene i to u celoj Srbiji! Najskuplje su u prestonici gde garsonjera košta minimum 300 evra, dok su one luks opremljene u centru grada od 400 evra pa naviše.

Jedan oglas u Fejsbuk grupi Izdavanje stanova - Beograd pojavio se oglas za izdavanje garsonjere koji je šokirao podstanare koji su u potrazi za nekretninom.

- Izdajem garsonjeru na Vračaru, lokacija Vukov spomenik kod metroa 20 kvadrata niske režije drugi sprat 400 evra kirija - piše u oglasu koji je pokrenuo lavinu komentara.

Foto: facebook

 

- Ovaj golubarnik ne vredi ni 70 evra. Bruka i sramota ljudi ne vide šta izdaju - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Depozit i tri kirije unapred. Sramota!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija