• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2024

11:43

Naše bake su ovo radile iz hobija, a danas od ovoga može dobro da se zaradi - zaboravljeni zanat se vraća na velika vrata (VIDEO)

Shutterstock

Društvo

Naše bake su ovo radile iz hobija, a danas od ovoga može dobro da se zaradi - zaboravljeni zanat se vraća na velika vrata (VIDEO)

Podeli vest

Nema osobe koja nije bar jednom pomislila da pokrene svoj biznis, ali ono što većinu spreči jesu ulaganja u isti. Međutim, jedna devojka je želela sve da razuveri i pokaže im da možda i nisu u pravu.

Iako zavisi od vrste posla kojim želite da se bavite, ipak je istakla da svega 4.000 dinara može da vam bude dovoljno za jedan zanat, koji je već i zaboravljen - pletenje.

Naše bake su ovo radile iz hobija, a mnogi mladi danas ne znaju ni kako izgleda proces pletenja. Ali, s obzirom na to da može vremenom da donese veliku zaradu, bez velikih ulaganja, možda nekoga, ipak, i zainteresuje.

- Iako zvuči nerealno da za 4.000 dinara može da se pokrene sopstveni biznis, moguće je. Pored toga što od kuće možete da pletete i zarađujete, može i da se uči nešto novo, a sve to stvarate sopstvenim rukama. Pritom, ovo je idealan način da se opustite i zaboravite na probleme - zaključila je TikTokerka.

@puffy_svet Koji je iznos potreban za pokretanje sopstvenog biznisa? Naravno, zavisi koji je biznis u pitanju, ali zabluda je da je uvek veliki novac u pitanju 🤗 Ako želiš da imaš neki zanat u rukama, mogu da ti pomognem 🫶🏻 Naše bake su sve ovo znale da rade, a sada retko koju devojku interesuje. Hajde to da promenimo 🤗 #biznis #bussines #hobi #hobby #tutorial #videotutorial #viral #fyp #foryourpage #kurs #course #education #edukacija #newskill #showme #peace ♬ original sound - puffy_svet

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata
Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata

Vlada Budala je, dok smo se krili u Španiji, glumio Hrvata i lupetao je na ijekavici, sve pogrešno. Kad su ga neki Hrvati pitali u jednom klubu u Madridu kako mu je u Španiji, Vlada im je rekao "djobro", ali da su svi Španci "pjederi". Hrvati su se čudili šta ovaj lupeta...

07.09.2024

08:17

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58