• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

09.09.2024

14:16

Neverovatan rezultat: Samo u prvoj nedelji akcije "Najbolja cena" promet proizvoda koji su na akciji porastao je za više od 80 odsto

Ministarstvo privrede

Društvo

Neverovatan rezultat: Samo u prvoj nedelji akcije "Najbolja cena" promet proizvoda koji su na akciji porastao je za više od 80 odsto

Podeli vest

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović podelio je danas na društvenoj mreži Instagram prve rezultate akcije "Najbolja cena".

Kako je naveo, u prvoj nedelji akcije "Najbolja cena" promet proizvoda koji su na akciji porastao je za više od 80 odsto u odnosu na isti period pre ove akcije, a 12 odsto sveukupne kupovine u maloprodajnim objektima su činili proizvodi na akciji "Najbolja cena".

- Mislim da ovo jasno ukazuje da su ljudi dobro reagovali na akciju, da su ljudima proizvodi koji su na akciji "Najbolja cena" značajni i potrebni - rekao je ministar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomislav Momirović (@tomamomirovic)

Dodao je da će nastaviti da se prati efekat ove akcije i joše jednom pozvaol građane da u više od 2.500 hiljade maloprodajnih objekata kupe proizvode po najboljim cenama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija