• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RINA

14.09.2024

13:06

Pao prvi sneg! Nestvarne zimske slike stižu sa Jahorine

RINA

Društvo

Pao prvi sneg! Nestvarne zimske slike stižu sa Jahorine

Podeli vest

Usled hladnog fronta iz Evrope, sneg je već pao na Jahorini, Ravnoj planini i na Bjelašnici, iako je tek 14. seprembar!

Snežni pokrivač trenutno je debljine oko 2 cm i sa sigurnošću najavljuje uspešnu zimsku sezonu čiji početak se očekuje krajem godine.

- Jahorina u potpunosti spremna dočekuje novu sezonu te je u skladu sa tim u toku pretprodaja ski karata online, na web sajtu www.oc-jahorina.com sa popustom od 15odsto na višednevne i sezonske ski karte. Predsezonski popust od 15 odsto će biti aktuelan do 1.10.2024. godine - rekao je za RINU Dejan Ljevnaić direktor Olimpijskog centra Jahorina.

On dodaje da su u toku i radovi na izgradnji novog ski lifta tipa sidro na izlaznoj stanici šestoseda Trnovo, novih ski staza, jezera Skočine, povezivanje rasveta ski staza Prača sa stazama Poljice ali i ostali pripremni radovi koji će osigurati najbolje uslove za sve skijaše i bordere tokom nove zimske sezone 24/25.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45