• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O.G.

15.09.2024

14:58

Ljubav na falsifikovanoj novčanici! Beograđanka uzela kusur u prodavnici, pa usledio šok! (FOTO)

Privatna arhiva/Shutterstock

Društvo

Ljubav na falsifikovanoj novčanici! Beograđanka uzela kusur u prodavnici, pa usledio šok! (FOTO)

Podeli vest

Nesvakidašnja situacija dogodila se u Beogradu, kada je jednoj devojci vraćen kusur u prodavnici koji se sastojao od jedne falsifikovane novčanice sa posebnom porukom.

Naime, kako nam je ispričala naša sagovornica, koja je insistirala na anonimnosti, bila je u kupovini u jednom supermarketu i uredno je sačekala svoj kusur, ne nadajući se da će već za par sati to joj doći glave.

- Uzimajući kusur, samo sam ga stavila u novčanik i nisam ni primetila nikakvu razliku na novčanicama - započinje priču naša sagovornica.

Kako ističe, šok je usledio nakon što je došla na posao i želela tu istu novčanicu da iskoristi na aparatu za kafu.

- Kada sam došla na posao, pokušala sam da ubacim novčanicu u aparat, međutim, on je konstantno izbacivao. Tek kada je koleginica detaljno pogledala novčanicu primetila je veliku razliku u odnosu na druge novčanice - dodaje ona.

Foto: Privatna arhiva

 

Novčanica koju je pokušala da ubaci u aparat ne samo da je imala natpis povodom kraha jedne ljubavi, već je bila i falsifikovana!

- Na pozadini novčanice neko je napisao crvenom hemijskom olovkom "Nedostaješ mi", verujem da meni nije upućeno, ali i ona osoba kojoj je bilo upućeno nonšalantno je prosledila novčanicu. Kako je koleginica primetila, novčanica je debljeg papira i dodatno je "loše" ištampana. Tačnije, falsifikovana je, jer se poleđina "preslikala" na prednji deo i lošeg je vodenog žiga - zaključila je sagovornica Informera.

Foto: Privatna arhiva

 

I tako, u Beogradu pored raznih načina za veridbe, proslave ljubavi, došli smo i do načina kako na originalan način staviti tačnu na kraj jedne ljubavne priče. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Kupiti ili spremati zimnicu? Evo šta se više isplati
Društvo

Kupiti ili spremati zimnicu? Evo šta se više isplati

Na akciji u velikim marketima za nešto više od 300, ali ako se kupuje od domaćih prodavaca može koštati i više od 1.000 dinara, koliko bi koštala i priprema u “sopstvenoj režiji” – cena ajvara je primer koliko će vam trošak za zimnicu ovog meseca varirati, zavisno da li je kupujete ili pripremate sami.

15.09.2024

14:25

sledeća vest

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija