• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2024

19:48

U ime svih generacija! Nastavnica Radmila posle zvona izašla iz učionice, a ono što je usledilo rasplakalo je Srbiju (VIDEO)

Printskrin

Društvo

U ime svih generacija! Nastavnica Radmila posle zvona izašla iz učionice, a ono što je usledilo rasplakalo je Srbiju (VIDEO)

Podeli vest

Nastavnicu biologije Radmilu Trkulju učenici Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj” u Pančevu prošle nedelje ispratili su u penziju i organizovali joj dan koji će joj dugo ostati u sećanju.

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se video-snimak ovog dirljivog događaja i trenutka u životu svakog nastavnika koji je rasplakao mnoge korisnike ove mreže.

- Ponekad je dovoljno da vidite jedno uplakano lice, pa da i sami zaplačete, a to će vam se u ovom videu gotovo sasvim sigurno desiti (ne pitajte kako znamo). Nastavnica biologije u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj”, Radmila Trkulja, održala je danas svoj poslednji čas pre odlaska u zasluženu penziju - piše u opisu videa:

- Kada se oglasilo školsko zvono, koje je označilo kraj jedne velike etape njenog života i početak neke nove, mirnije, nastavnica Radmila izašla je iz učionice ne sluteći da je čeka špalir đaka i kolega da joj aplauzom kažu „hvala” u ime svih generacija koje je kao sjajan pedagog i posvećen nastavnik ispratila u život. Pred suzama na njenom licu nismo poklekli ni mi, a vi javite kako ste prošli. Kao i svaki put kad vidimo ovakav prizor, mi pomislimo samo jedno: "Ovo treba zaslužiti i za ovo se vredi roditi".

@zdravopancevo Ponekad je dovoljno da vidite jedno uplakano lice, pa da i sami zaplačete, a to će vam se u ovom videu gotovo sasvim sigurno desiti (ne pitajte kako znamo). Nastavnica biologije u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj”, Radmila Trkulja, održala je danas svoj poslednji čas pre odlaska u zasluženu penziju. Kada se oglasilo školsko zvono, koje je označilo kraj jedne velike etape njenog života i početak neke nove, mirnije, nastavnica Radmila izašla je iz učionice ne sluteći da je čeka špalir đaka i kolega da joj aplauzom kažu „HVALA” u ime svih generacija koje je kao sjajan pedagog i posvećen nastavnik ispratila u život. Pred suzama na njenom licu nismo poklekli ni mi, a vi javite kako ste prošli. Kao i svaki put kad vidimo ovakav prizor, mi pomislimo samo jedno: ovo treba zaslužiti i za ovo se vredi roditi. I zato večeras i celo Pančevo aplaudira nastavnici Radmili! Želimo joj lepe penzionerske dane, dobro zdravlje i mnogo sreće! #pancevo #zdravopancevo ♬ Znam - Kaliopi & Željko Samardžić

 

Ispod videa nizali su se komentari i i pohvale za učenike.

"Ima još dobre dece."

"Rasplaka me ovo, Bože!"

"Predivan gest poštovanja bravo dečice naša" glasili su samo neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Dragan Đilas - Mefisto srpske opozicije! Svako ko mu se zameri postaje politički pokojnik! (VIDEO)
Live TV

Dragan Đilas - Mefisto srpske opozicije! Svako ko mu se zameri postaje politički pokojnik! (VIDEO)

Dragan Đilas već deset godina kontroliše skoro sve manje stranke, što novcem, što uticajem. Kontroliše kompletnu garnituru opozicionih medija, a svako ko mu se suprostavi biva satanizovan u njima. Da li je on "crna rupa" opozicije? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" su govorili direktorka "Studija B" Ivana Vučićević, poslanik Srpske napredne stranke Radoslav Milojičić Kena i predsednik Narodne stranke Vladimir Gajić.

15.09.2024

20:00

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija