• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.09.2024

13:17

Sunce se tek vratilo, a već stiže novi preokret vremena! Spremite se za kišu, pljuskove i grmljavinu - Samo u jednom delu Srbije ostaće suvo!

Informer, Aleksandar Jovanović Cile

Društvo

Sunce se tek vratilo, a već stiže novi preokret vremena! Spremite se za kišu, pljuskove i grmljavinu - Samo u jednom delu Srbije ostaće suvo!

Podeli vest

Konačno je oslabio uticaj ciklona, pa je u Srbiji došlo do porasta vazdušnog pritiska i usledila je stabilizacija. Uskoro sledi novi preokret vremena.

Jutro u Srbiji bilo je hladno i maglovito. U ostatku dana biće sunčano, uz postepeno povećanje oblačnosti sa juga. Biće i toplije.

Već u noći ka sredi i u sredu ujutro južne predele Srbije očekuje jače naoblačenje sa kišom. Tokom dana ovaj oblačni sistem premeštaće se dalje ka severu i doneti kišu do centralnih predela. Biće uslova i za pljuskove sa grmnljavinom.

Maksimalna temperatura biće od 18°C na jugu do 24 na severu Srbije, u Beogradu do 22°C.

U četvrtak i petak na severu Srbije biće suvo.

U ostalim predelima očekuju se kiša i pljuskovi sa grmljavinom. Na jugu i na zapadu Srbije očekuju se i obilniji pljuskovi. Maksimalna temperatura biće u četvrtak od 20 do 25 stepeni, u Beogradu do 23, dok se u petak očekuje nešto hladnije.

Za vikend sunčano i toplije, samo na jugozapadu ponegde sa pljuskovima i grmljavinom. Temperatura bez bitnije promene.

Početkom sledeće sedmice sunčano i relativno toplo. Maksimalna temperatura biće od 23 do 27°C, u Beogradu do 25-26°C.

Od sredine sledeće sedmice više oblačnosti i malo svežije, ponegde sa kišom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija