• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2024

16:35

Važno obaveštenje za vožače! Izmenjen režim saobraćaja na auto - putu: Radovi od petlje Surčin do Preljine!

RINA

Društvo

Važno obaveštenje za vožače! Izmenjen režim saobraćaja na auto - putu: Radovi od petlje Surčin do Preljine!

Podeli vest

Iz "Puteva Srbije" apelovali su na učesnike u saobraćaju da poštuju signalizaciju i prilagode brzinu kretanja

Zbog radova na auto-  putu između petlje Surčin jug i petlje Preljina, saobraćaj će se do 19. septembra u smeru ka Beogradu odvijati samo jednom trakom tokom svetlog dela dana, saopštili su iz "Puteva Srbije".

U zavisnosti od dinamike radova, vozačima će biti na raspolaganju ili vozna ili preticajna traka, dok će se saobraćaj odvijati slobodnom trakom.

Radovi obuhvataju redovan pregled portala za saobraćajnu signalizaciju i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Iz "Puteva Srbije" apelovali su na učesnike u saobraćaju da poštuju signalizaciju i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija